Boczelli 3,301 Napisano 5 Kwietnia @tomarax70 jakby mialu kilka stopni cieplej to moze by szybciej szly, ale nie jest zle. Nie przelewasz ich? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomarax70 74 Napisano 5 Kwietnia Właśnie się nad tym zastanawiałem wczoraj podlałem zrobię przerwę może dwa dni . Wychodzą kolejne dwa reg 🙂 zastanawiam się czy nie wykiełkować jeszcze kilka automatów 🤣🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 5 Kwietnia @tomarax70 od przybytku glowa nie boli 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomarax70 74 Napisano 7 Kwietnia Siemanko. W box-ie 21°C 75% wilgotności. Do wody wpadły 5 x Frost Gorilla XXL Poniżej 3 x Forst 🦍 @moonka@Boczelli Jak zrobić żeby więcej fotek wrzucić? Doszły dwa nowe kiełki reg (łącznie 7szt) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,383 Napisano 7 Kwietnia @tomarax70 ja zmniejszam rozmiar zdjec przez jakas aplikacje i w ten sposob wrzucam wiecej 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 7 Kwietnia @tomarax70 napisac kolejny post. Ile ty tego tam juz masz lacznie? 😅 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomarax70 74 Napisano 7 Kwietnia (edytowane) @Boczelli @moonka Dzięki będę kombinował przy następnej sesji ✌️Ogólnie 4 sez które wyszły , ale z 3 dałem dupy za zimno miały i kiełek nawet nie wyszedł. I tak myślę że jest dobrze. 7 reg 3 Forst 🦍 kiełkuje 5 🦍 i jeszcze reg są na wacie , ale cienko to widzę . Edytowane 7 Kwietnia przez tomarax70 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomarax70 74 Napisano 8 Kwietnia Okazało się że jeszcze dwa kiełki reg wyszły więc jutro wieczór lądują w ziemi ... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomarax70 74 Napisano 9 Kwietnia Bądziorno nie siemano co tu dużo pisać 🦍 poszłyq na wacik. Wszystkie Panie pną się w górę 💪 W box-ie 21.7 °C 70% wilgotności @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,383 Napisano 9 Kwietnia (edytowane) @tomarax70 nie robi Ci sie bagno w doniczkach? Pytam bo wygladaja jak bys je za mocno podlewal a przynajmniej na poerwszym zdjeciu jest bardzo mokro Edytowane 9 Kwietnia przez moonka 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomarax70 74 Napisano 9 Kwietnia @moonka Zdjęcie świeżo po pod laniu jeszcze woda dobrze nie wchłonęła 😉✌️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomarax70 74 Napisano 9 Kwietnia Przesuszone były troszkę dostały po 100ml wody może i mają mokro , ale w box-ie odpowiedni klimat 💪✌️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomarax70 74 Napisano 9 Kwietnia (edytowane) Yoyo Dochodzą do ekipy 3 reg i 5 Gorilla XXL 🤞💪😅 Edytowane 9 Kwietnia przez tomarax70 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomarax70 74 Napisano 10 Kwietnia Kiedy byście dali pierwsza dawkę biohumusa? @moonka @Boczelli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 10 Kwietnia @tomarax70 za 3-4tyg najwczesniej, albo jak pojawia sie niedobory 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomarax70 74 Napisano 10 Kwietnia @Boczelli Ja tak myślałem już po przesadzeniu w większe donice. Zobaczmy ile im zejdzie żeby dobrze system korzeniowy się rozwinął. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 10 Kwietnia @tomarax70 jak przesadzisz w wieksze donice to beda mialy papu z nowej ziemi, wiec mozna jeszcze poczekac 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomarax70 74 Napisano 10 Kwietnia @Boczelli No tak , ale myślę więcej witamin więcej energii ✌️😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,312 Napisano 10 Kwietnia @tomarax70 ładuj śmiało. Biohumus nie zaszkodzi 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomarax70 74 Napisano 11 Kwietnia Forst 🦍 poszła do ziemi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach