xhardkore2213 8 Napisano 16 Marca Witam to moja pierwsza fotorelacja wiec proszę o informację i komentarze na bieżąco , ostatnio była próba na minimum ale wyciągnąłem wnioski po uwagach innych i dokupiłem lampę itp. Pestki sensi seeds auto afghani #1 Nawozy : bio canna bio Veg Bio canna bio Flores Ziemia : Canna terra profesjonal Donice : 5.7 L wentylator : axial - flo 100 turbo Nasiona właśnie poszły na papier @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 16 Marca @xhardkore2213 powodzenia 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,320 Napisano 16 Marca @xhardkore2213 jaką masz lampę? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xhardkore2213 8 Napisano 16 Marca @WymiataczMega mars hydro ts 600 100w @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,320 Napisano 16 Marca Już zobaczyłem w tytule 🤦. Powodzenia 👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xhardkore2213 8 Napisano 18 Marca Witam dziewczyny po 12 h pokazały kiełek i dzisiaj wyszły się już na światło w donicach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 18 Marca @xhardkore2213 malo ziemi w doniczkach. Gdy roslinki troche podrosna to dosyp ziemi pod sam korek. Przy podlewaniu ziemia i tak jeszcze sie ulozy i siadzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xhardkore2213 8 Napisano 18 Marca @moonka oki, taki był zamiar ogólnie żeby je podsypać jak podrosną trochę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xhardkore2213 8 Napisano 21 Marca Siemanko dzień 4 panny sobie rosną na początku pierwsze dwa dni tylko dwa razy dziennie spryskiwaczem ziemię woda teraz już też trochę im wlewam bezpośrednio. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 21 Marca @xhardkore2213 moim zdaniem nie warto bawic sie w pryskanie. Pryskalem na poczatku tej zabawy a teraz leje normalnie z kubeczka. Oczywiscie z wyczuciem zeby nie narobic balaganu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xhardkore2213 8 Napisano 25 Marca (edytowane) Siemanko dzień 7 wchodzimy w drugi tydzień jak wam to wygląda ? Podlewane woda i 2 razy dziennie nawilżane , ziemia dosypana , w między czasie jedna roślinka nie wytrzymała ciężaru i się przewróciła ale po pod posypaniu i wyprostowaniu widzę że dalej rośnie więc nic chyba się nie stało Edytowane 25 Marca przez xhardkore2213 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xhardkore2213 8 Napisano 28 Marca (edytowane) D/10 Rosną jak na drożdżach Cały czas sama woda odstana Edytowane 28 Marca przez xhardkore2213 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 29 Marca W dniu 25/03/2024 o 13:33, xhardkore2213 napisał: Siemanko dzień 7 wchodzimy w drugi tydzień jak wam to wygląda ? ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xhardkore2213 8 Napisano 29 Marca Zastanawiam się czy mogę dać już połowę dawki bio canna veg. Proszę o podpowiedzi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,320 Napisano 29 Marca Kiedy jak nie teraz? Ja bym dał 👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xhardkore2213 8 Napisano 3 Kwietnia Siemka dzień 16 canna veg podlane dwa razy 1/4 dawki i są ściągane do dołu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xhardkore2213 8 Napisano 4 Kwietnia Ktoś coś jakieś podpowiedzi lub jakieś info ???? Czy wszystko si ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiraiiNikki 463 Napisano 4 Kwietnia @xhardkore2213 Wszystko Si Compadre ^^ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,320 Napisano 4 Kwietnia @xhardkore2213 możesz trochę ogarnąć podłogę w boxie 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xhardkore2213 8 Napisano 4 Kwietnia @WymiataczMega haha oki dzięki 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach