Skocz do zawarto艣ci
moonka

Sezon 2024 uznaje za rozpoczety馃榿 4x sensi skunk (nasiona z mojego pierwszego krzaka)

Rekomendowane odpowiedzi

Slowo sie rzeklo i jeden z doniczkowych critical wylecial z podworka. Drugi critical wyjada sie na potege i staram sie go ratowac orgatrex bo to jedyne co mam z azotem. Obie dostaja tez spore dawki bac organic bloom

A teraz cos dla @Lady Green czyli znajdz na drugim zdjeciu krzak聽konopii馃槀 u mnie wersja hard lub nawet extra hard ale nie moze byc za latwo. Dla ulatwienia dodam, ze jest praktycznie caly zolty馃ぃ

20240917_190907.jpg

20240917_184154.jpg

Udost臋pnij t臋 odpowied藕

Odno艣nik do odpowiedzi
Udost臋pnij na innych stronach

@Boczelli聽no troche przegialem z tym zdjeciem bo faktycznie po zaladowaniu na forum nic nie widac. Konkurs w przedbiegach uznaje za niewazny馃槀 schowala sie za krzakami i slabo ja widac. Zakopywalem ja o 23.30 bez zadnego swiatla i miala wyladowac troche bardziej na prawo馃ぃ teraz czekam kiedy zniknie a zapewne nadejdzie to szybko馃槀

20240917_184127.jpg

A tak wygladal sylwester w domkach widocznych na zdjeciu wyzej馃ぃ pozniej sytuacja sie rozwinela jeszcze bardziej ale nie mam wiecej zdjec馃槀

20231231_214241.jpg

Udost臋pnij t臋 odpowied藕

Odno艣nik do odpowiedzi

Przez ostatnie dni wiecej lezaly niz staly bo tak wialo i padalo ale nadal trzymaja sie calkiem dzielnie馃槀 strawberry w dalszym ciagu nabiera kolorow ale zadna nie nabiera masy. Brakuje im glownego czynnika czyli slonca ale na nie raczej nie ma co juz liczyc...

20240928_131838.jpg

20240928_131855.jpg

Udost臋pnij t臋 odpowied藕

Odno艣nik do odpowiedzi

Padalo przez prawie tydzien a wystarczyly 2 dni bez deszczu i wygladaja聽jak wygladaja馃槄 w sumie to dobrze bo dostaly w koncu troche pk bo ciagle mam malutka nadzieje, ze cos z nich bedzie. Dopoki nie zobacze pierwszych najmniejszych oznak plechy to bede je trzymal馃檪

20241003_174651.jpg

20241003_174658.jpg

20241003_174705.jpg

Udost臋pnij t臋 odpowied藕

Odno艣nik do odpowiedzi

Moja trzecia roslinka wysadzona poza domem dzisiaj zakonczyla swoj zywot. Przyszli z kosiarkami i zmielili ja na pyl馃槀 mialem w weekend isc ja zobaczyc ale z tego co wiem z ziemi wystaje tylko kikut馃槀

Udost臋pnij t臋 odpowied藕

Odno艣nik do odpowiedzi

Plecha na horyzoncie... znalazlem maly zalazek plesni i tak jak pisalem roslina od razu poszla do sciecia. Marne te topy bo nie napuchniete ale ze 30 gramow powinno byc馃槄馃檭

20241005_153312.jpg

Udost臋pnij t臋 odpowied藕

Odno艣nik do odpowiedzi

Trym bedzie wieczorem ale聽ogarnalem jednego topa zeby zobaczyc jak to wyglada馃檪 biorac pod uwage, ze jest to jeden z mniejszych to nie ma tragedii聽

20241005_172926.jpg

Udost臋pnij t臋 odpowied藕

Odno艣nik do odpowiedzi

Otrymowane i wrzucona na wage z czystej ciekawosci. Pokazalo 178gramow wiec tak jak pisalem z 30 suchego馃槀 tym razem trym poszedl wyjatkowo sprawnie bo towarzyszyl mi 3 letni syn馃槄 usiadl ze mna na podlodze na poddaszu, ogladalismy motokoty na yt a ja w tym czasie trymowalem. Pytan "waarom tata" bylo ze 100 i wytlumacz dziecku co i po co robisz馃槀

Udost臋pnij t臋 odpowied藕

Odno艣nik do odpowiedzi

@szamayo no te wieksze szczyty sa calkiem spoko. Nawet troche napuchly. Ogolnie biorac pod uwage, ze na flo mialy moze ze 2 tygodnie slonca i normalnej pogody to jest calkiem spoko馃檪 plecha to tylko ten kawalek znaleziony rano wiec pod tym wzgleden tez jest ok馃檪

Udost臋pnij t臋 odpowied藕

Odno艣nik do odpowiedzi

Wjezdza szara plecha... koniec sezonu i mam pecha馃槀 na jednym ze szczytow zauwazylem duze ognisko plesni. Od razu to usunalem oraz scialem rosline. Narazie wisi w calosci aby troche obeschla bo akurat padalo gdy sie za nia wzialem. Jutro trafi na poddasze na kolejne zabiegi馃槀

Sezon out 2024 uznaje za zakonczony. Nie liczylem ile w sumie wyszli tematu bo tym razem od poczatku traktowalem outa jako czysty fun i sadzilem co popadnie robiac roslinom聽przy okazji niezle zamieszanie treningami oraz przestawianiem z kata w kat

20241009_180641.jpg

20241009_195210.jpg

Edytowane przez moonka

Udost臋pnij t臋 odpowied藕

Odno艣nik do odpowiedzi

@moonka wsp贸艂czuj臋... ja w zesz艂ym roku po trymowaniu r臋cznym jednego krzaka odrazu zamowilem maszynke bo kurwica by mnie wzi臋艂a jak bym mia艂 tyle godzin siedzie膰聽

Udost臋pnij t臋 odpowied藕

Odno艣nik do odpowiedzi

Do艂膮cz do dyskusji

Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.

Go艣膰
Dodaj odpowied藕 do tematu...

×   Wklejono zawarto艣膰 z formatowaniem.   Usu艅 formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odno艣nik zosta艂 automatycznie osadzony.   Przywr贸膰 wy艣wietlanie jako odno艣nik

×   Przywr贸cono poprzedni膮 zawarto艣膰.   Wyczy艣膰 edytor

×   Nie mo偶esz bezpo艣rednio wklei膰 grafiki. Dodaj lub za艂膮cz grafiki z adresu URL.

• Dodaj now膮 pozycj臋...