Lemon Gelato 176 Napisano 18 Stycznia 2022 @hooltural buahahahaha jak nie palisz to po co gitarę zawracasz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 18 Stycznia 2022 @Lemon Gelato moze szuka oleju dla kogoś z bliskich, akurat RSO, działa na komórki rakowe, sam szukałem ale zostają tylko pepiki albo wiatraki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 4 Marca 2022 @mariakonopnicka Po co płacić, jak samemu sobie można bezproblemowo zrobić? Bym chciał to bym tego olejku narobił ile bym chciał, ale mi to do niczego nie potrzebne. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hooltural 0 Napisano 5 Marca 2022 W dniu 04/03/2022 o 20:38, Zielone krainy napisał: @mariakonopnicka Po co płacić, jak samemu sobie można bezproblemowo zrobić? Bym chciał to bym tego olejku narobił ile bym chciał, ale mi to do niczego nie potrzebne. Tobie nie,ale np mi tak.Zrób dla mnie-przecież darmo nic nie ma i każdy normalny zdaje sobie z tego sprawę.A co do tego u góry:Lemon Gelato-olejku się nie pali człowieku... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 5 Marca 2022 @hooltural Jakby w Polsce był legal to bym każdemu dawał za darmo. Ja mam palenia więcej niż potrzebuje, nadmiary topie w ubikacji, a mogę mieć zioła ile chce, więc dla mnie kupowanie zioła to, jak kupowanie trawy z trawnika. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hooltural 0 Napisano 5 Marca 2022 (edytowane) @Zielone krainy Jakby w Polsce było legalne,to bym zakupił wszystko sam i żonka by mi zrobiła,ale nie jest legalne i nawet nie znam ludzi,którzy handlują tym wszystkim i co z czym się je w tej kwestii.Podtrzymuję propozycję mimo to. PS Żonka by zrobiła,ponieważ nie miałbym czasu sam się tym zająć.Żeby nie było,że leżę obłożnie chory czy coś. Edytowane 5 Marca 2022 przez hooltural @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 5 Marca 2022 @hooltural No jakby byłby inne realia to dałbym ci za darmo, ale jest , jak jest i nikt zdrowo myślący nie ryzykuje w takiej sytuacji, bo ma sporo do stracenia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hooltural 0 Napisano 5 Marca 2022 Jakby rzekli Chińczycy-Paniatna... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 5 Marca 2022 Pamiętajcie drogie dzieci, czyny, nie słowa 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 5 Marca 2022 (edytowane) @konopny_janusz Słowa drogie dzieciątko mogą być mocniejsze od czynów, zależy, jakie to Słowa, i jakie czyny. Edytowane 5 Marca 2022 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 5 Marca 2022 (edytowane) @Zielone krainy zawsze możesz zostawić komuś na ulicy anonimowo, ktoś sobie weźmie i się będzie cieszył wiesz jakie słowa i jakie czyny, obdarowywanie ziołem kogoś za friko akurat w tym przypadku czyny ważniejsze 😄 Edytowane 5 Marca 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 5 Marca 2022 @konopny_janusz Anonimowo na ulicy? To głupota w sytuacji, gdzie niemal wszędzie jest monitoring, zostawianie czegoś takiego może skończyć się tym, że ktoś to zgłosi, a dani ludzie sprawdzą kamery i wtopisz, bo cię zobaczą. Jak wpadniesz na rozdawaniu zioła to szykuj się nie na zawiasy, ale na realny wyrok i kiblowanie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 5 Marca 2022 @Zielone krainy kurde jakby monitoring był niemal wszędzie to by kraj zbankrutował, nie mówię o centrum warszawy na głównej jakiejś tam ulicy ale na jakimś zadupiu kompletnym np. przypadku Pitulic, tam gdzie 1 dom i 7 ulic. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hooltural 0 Napisano 5 Marca 2022 Facet rozdawał chle i go uj..li-drugi chciał rozdać nasiona zdrowych bez gmo roślin i warzyw na sumę bodajże 60k pln i zakazali mu,więc tym bardziej jeżeli chodzi o zioło...Taki mamy rząd,że musisz zniszczyc nadmiar aby nie być sądzonym za rozdawanie,a sami rozdają NASZE pieniądze na lewo i prawo,już nawet dla obcokrajowców.Trzeba walić system i robić swoje z głową. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 5 Marca 2022 @konopny_janusz No na wiosce go nie ma, ale ja na wiosce nie mieszkam, mam monitoring w miejscu, gdzie mieszkam zaraz od wyjścia z drzwi, nie dziękuje, nie mam zamiaru ryzykować, mógłbym kombinować, ale nie widzę sensu podejmowania ryzyka w takim wypadku, bo tylko debila na to stać, nic nie zyskuje, a może wszystko stracić. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach