lunatyk44 135 Napisano 6 Lipca od poniedzialku lezakuja. ze wzgledu na chujowa ⁰ taki trym..@Lady Green jest cos na co czekasz 😁 . 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Regzaaa 144 Napisano 6 Lipca @lunatyk44 Wyszły ci takie placki z tej siatki? W sensie czy topy się spłaszczyły od leżenia? Bo zamierzam sam kupić siatkę, ale gdzieś przeczytałem że trza je obracać przez pierwsze dni bo placki wychodzą I się teraz zastanawiam czy jest sens zakupić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,042 Napisano 6 Lipca 2 godziny temu, lunatyk44 napisał: @Lady Green jest cos na co czekasz 😁 Nie qmam... ...wódka z redbullem? 🙈Żartuje oczywiście... 😎 Trym? Takiej fuszerki to chyba nawet ja nie odwalam... 😅 ale oczywiście bez urazy, nie czepiam się. 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lunatyk44 135 Napisano 6 Lipca @Lady Green ..@Lady Green .. . przecie mowilem ze bede olej robil z czegos, gdzie tam trymowanie widzisz ? Aj Ty kobiecinko 😅. @Regzaaa smialo kupuj i susz ze wzgledu na ograniczona ilosc mb nie moge wrzucic dzis wiecej zdjec @Regzaaa ale to fakt przewracac trzeba. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,042 Napisano 6 Lipca Godzinę temu, lunatyk44 napisał: gdzie tam trymowanie widzisz ? Nie na zdjęciach... 😎😂 8 godzin temu, lunatyk44 napisał: ze wzgledu na chujowa ⁰ taki trym.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lunatyk44 135 Napisano 6 Lipca @Lady Green takke pytano 🙂 po co zostawia sie troche przytopowych lisci przy suszeniu ? 😉 siano 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,042 Napisano 7 Lipca (edytowane) @lunatyk44 ej, ja sobie żartowałam..., pisałam przecież że się nie czepiam... Przepraszam, niczym nie chciałam Cię urazić. 🤷♀️ To czekam grzecznie na ten przepis, proporcje i opinie na temat działania takiego specyfiku i już się nic nie odzywam... 🙄 Edytowane 7 Lipca przez Lady Green 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lunatyk44 135 Napisano 8 Lipca @Lady Green nie urazilas mnie a ja sie nie obrazam 🙂 te pieterko ze zdjecia to popcorn razem z liscmi i lodygami na oliwe 🙂 . innej pieterka z siatki wygladaja inaczej a odzywac sie wskazane - szczegolnie przez Ciebie 😃 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,042 Napisano 8 Lipca 6 godzin temu, lunatyk44 napisał: a odzywac sie wskazane - szczegolnie przez Ciebie 😃 ...no chyba sobie to wezmę i wydrukuje... 🤍 Dzięki. 😊👍🏻 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lunatyk44 135 Napisano 8 Lipca @Lady Green juz tydzien ... a jeszcze nie suche 😉 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lunatyk44 135 Napisano 13 Lipca @Lady Green popcorn na oliwe. Jeszcze gdzies okolo tygodnia, teraz delikatny curring. Cipeczki susza sie dalej 😉, byc moze jutro albo pojutrze curring - kolo dwoch miesiecy 🙃. Niedlugo lece z nowy projektem ale narazie nic nie powiem 😉😅. Plus minus 40g popcornu. Jak juz zaczne robic oliwe podam w szczegolach ✌️ 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,042 Napisano 14 Lipca @lunatyk44 a miałam Cię kiedyś za słownictwo pochwalić... umknęło mi no i teraz to juz nie pochwale... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lunatyk44 135 Napisano 14 Lipca @Lady Green 🫢😪... dlaczemu ??? A wiec wyszlo kolo 40g popcornu plus 185 g topow. teraz curring ✌️. z oliwa wrzucac tu czy zalozyc nowy temat w zakladce jedzenie ? 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,210 Napisano 14 Lipca Eleganckie kolby 👌. Podczas curringu zyskają wizualnie. Zrób oddzielny temat z oliwą. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lunatyk44 135 Napisano 14 Lipca @WymiataczMega zyskaja nie tylko wizualnie 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach