Filozof 38 Napisano 18 Sierpnia 2019 Czy po piwie rośnie bęben ? chodzi mi o brzuch ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 18 Sierpnia 2019 nie znam się na tym ale chyba tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Podróżnik 15 Napisano 18 Sierpnia 2019 patrząc na moich znajomych to raczej rośnie bo walą te piwska i bębny mają duże @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 18 Sierpnia 2019 (edytowane) jest mięsień piwny więc raczej tak Edytowane 18 Sierpnia 2019 przez Sanczo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Squn 61 Napisano 18 Sierpnia 2019 A mi się wydaje, że to zależy od genów i co najważniejsza od trybu życia ^^ Sory, ale jak ktoś z dupa ciągle siedzi, ruchu tyle co do sklepu po piwo i nazat to jak nie ma rosnąć? ^^ Byłoby to wbrew naturze ?????? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 18 Sierpnia 2019 @Mr.Squn w sumie racja, niektórzy zero ruchu mają kombinują żeby na socjalu siedzieć i piwkować ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Squn 61 Napisano 18 Sierpnia 2019 Hihi, taka dzisiaj moda, nietstey..:) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farben2 47 Napisano 14 Czerwca 2020 W dniu 18/08/2019 o 22:31, Filozof napisał: Czy po piwie rośnie bęben ? chodzi mi o brzuch ? Od samego piwa absolutnie nie rośnie, rośnie za to id tego ż pijany człek lubi zjeść a jak sie nażre zaz a pożądnie to od często powtażanej czynności to i rośnie, znam sporo alkocholików co na jedzenie nie mają tylko chleją to są osoby chude jak patyk a codziennie na rauszu, piwo pozwala żyć bo po wypiciu pszemienia sie w energie na też podstawowe witaminy niezbędne do funkcjonowania organizmó człowieka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 14 Czerwca 2020 Ja od poniedzialku do piatku trzymam diete i trenuje. A jak tylko w sobote wieczorkiem piwko otworze, to i czpsy wjada i czekolade zjem i frytki z jakims miesem w duzej ilosci. Tak ze jak ktos regularnie wali browary to ma przejebane. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 14 Czerwca 2020 Ściema. Pije dużo piwa i żadnych zmian na minus w sylwetce nie widzę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 14 Czerwca 2020 Jeśli 0.5l piwa ma ok 200kcal to łatwo nadwyżkę zrobić bo przecież 8 czy 10 piw po południu wypić to nic trudnego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 14 Czerwca 2020 Ja jak z weckend 4-5 piwek spije to max. Chyba ze sie z bratem spotkam to do odciecia. I depresja poalkocholawa przez trzy dni. Wiek juz nie ten 42 lata, powoli to odczuwam ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 14 Czerwca 2020 Ale kaloria kalorii nie równa. Co innego opierdzielić 2 tabliczki czekolady to 1k kalorii. A co innego 5 piw. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 18 Czerwca 2020 @Aron Piwo piwu tez nierowne, inna kalorycznosc bedzie mial normalny lech a inna kaloryczna bedzie miala sliwka w piwie gdzie masz od groma syropu owocowego. Dodatkowo u mezczyz regularnie zazyajacych alkochol wystepuje ograniczenie produkcji testosteronu, a to jak najbardziej prowadzi do otylkosci, oponka i boczki ? Dodatkowo po alkocholu wystepuje wzmozony apetyt. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach