Udyr 2,139 Napisano 28 Lutego Siema Kolejne podejście do Automatów. 3x Kiwi AF Fem od znajomego z seedbanku jego produkcji BeaverEyeSeeds. Bruce Banner AF Fem z jakiegoś gratisu, nie pamiętam tylko producenta. Tymczasowo są w namiocie 0.16m do czasu aż sezony nie dojdą i wyschną. Podłoże to już sprawdzony kokos z wermikompostem, sypkimi nawozami 4-4-4/2-8-4/mineral mix/perlit. Tym razem top dressing co 2 tygodnie, małe doniczki 5,7l potrzebują częstszego dodawania żarcia. 26.02.2024 wyładowały w wodzie, dzień później już w doniczki i po jednym dniu już prężnie wyszły na powierzchnie. Zdecyduje się może na usuwanie głównego stożka wzrostu jeśli będą dobrze rosnąć. 6 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 28 Lutego @Udyr powidzenia i z fartem 🙂 bo u mnie ostatnio farta zabrakło 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Lutego @Udyr taktyczny komentarz do obserwacji, powodzenia ! @Mr.Green na tytaniku tez wszyscy byli szczęśliwi, tylko im troche farta braklo, Ziom po burzy wychodzi słońce, mysle ze szybciej tu wrócisz niż myślisz😁jak nie z indoor to z out 😁😁😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 28 Lutego Kiwi zajebiste geny. Bede sledzil @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 6 Marca Dzień 8 Nie ma o czym jeszcze pisać, rosną sobie. Jedno kiwi trochę chyba wody za mało dostało ale będzie ok. Kiwi/Kiwi Bruce Banner/Kiwi 6 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 13 Marca (edytowane) Dzień 15 Ta kiwi co była prawdopodobnie przelana odrobine się zatrzymała we wzroście ale ją zostawię. Niech sobie straszy w namiocie Reszta sobie jakoś radzi. Za 3-4 dni leci pierwsza posypka ✌️ Edytowane 13 Marca przez Udyr 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 13 Marca Ten cały Bruce to jest też breederem i swoje pestki wypuszcza? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 13 Marca @WBB to nazwa pestki Bruce Banner. Nie pamietam breedera, leżało nasiono z nazwą w pudełku 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 25 Marca Dzień 27 Problemem nie było przelewanie. Światło świeciło się 24/7 i nawet nie zdawałem sobie z tego sprawy. Jedynie Bruce Banner ma to gdzieś i ciśnie sobie powoli. Dopiero wróciłem do domu i mogłem to ogarnąć 😄 Zapomniałem dodać że oprócz tej małej z lewej z tylu reszta miała usunięty stożek wzrostu w 15/16 dniu. Bo czemu nie 😄 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 9 Kwietnia (edytowane) Dzień 45 Nie miałem ostatnio czasu cokolwiek wrzucić, życie jest na 1 miejscu 🙂 Dołączył automat od znajomego, nie miał miejsca u siebie więc u mnie będzie stać sobie w 1l . Coś tam rośnie ale będę musiał uważać na timer następnym razem. Bruce banner rośnie sobie dalej normalnie. Edytowane 9 Kwietnia przez Udyr 4 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 16 Kwietnia Dzień 52 Podsypane jakieś 3 dni temu. Jak widać po liściach mogłem kilka dni wcześniej to zrobić ale nie było czasu. Na Bruce Banner widać książkowe początki braku potasu. Kiwi pachną cytryną i benzyną już na tym etapie. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 18 Kwietnia Jedno kiwi już niestety wisi do góry nogami, syn dokończył jej żywota 😄 Cios karate przez środek ukatrupił krzaka. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 18 Kwietnia (edytowane) @Udyr przecież on ma z pół roku.... chyba, że jest jeszcze jakiś starszy 🙂 Edytowane 18 Kwietnia przez WBB @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 18 Kwietnia (edytowane) @WBB ma półtora już. I jest go wszędzie pełno 😄 Edytowane 18 Kwietnia przez Udyr 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 18 Kwietnia @Udyr k... w takim razie gdzieś mi rok czasu zginął 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 18 Kwietnia 2 godziny temu, WBB napisał: gdzieś mi rok czasu zginął Rok to nic... zobaczysz jak będziesz starszy. 😉 Mnie pół życia gdzieś umknęło... 🤷🏻♀️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 18 Kwietnia @Lady Green tiaaa.... ja to wszystkim tylko powtarzam, że jeszcze nie mogę iść do piachu bo za małe dzieci mam. My chyba musimy sobie jednak coś wyjaśnić na PW 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 18 Kwietnia @WBB straszysz czy obiecujesz? 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 18 Kwietnia @Lady Green teraz to się do domu zawijam 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 18 Kwietnia @WBB ja też. 😊 Niestety tylko na chwile bo inne obowiązki wzywają... 🤦🏻♀️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach