Mr.Squn 61 Napisano 1 Października 2019 @Tester Ona już na mecie jest, także nie ma sensu dawać jej nawozu ? Fakt faktem zrobily się szybko żółte, mogłem dać jej szybciej Azotu, może nie byłoby to takie natychmiastowe.Topy wysysaja resztki zasobów z liści. Tylko nadal mleczki. Próbka pobrana z AK 47 mleczka, zobacze jak w smaku, czy coś szumi ? Niech kończą, na nie już czas ^^ Od 5 dni są na deszczówce z miodem. Z plonem tragedii nie powinno być, będę raczej zadowolony,ale.. Nie mówię hop ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 1 Października 2019 @Mr.Squn ciekawe jak tam będą klepać ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Squn 61 Napisano 2 Października 2019 @Tester również jestem ciekawy ^^ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Squn 61 Napisano 10 Listopada 2019 (edytowane) 20.07.19-10.11.19 Z dniem dzisiejszym kończę uprawę trzech moich dzieci ? Cała uprawa przebiegła pomyślnie. Rośliny od początku do końca były zdrowe i silne. Triochomy - Mleczno-Bursztynowe Na ten czas wiszą i schną. Potem pójdzie na wagę każda z nich i sprawdzę sucha masę. Myślę, że powinienem być zadowolony. Pobierając i korzystając z próbek, oceniam moc w skali 8/10. Palę często, więc jak działa to bajka. Próbki oceniły osoby trzecie, ich opinia również pozytywna. Smak jak i zapach również bardzo pozytywny. Curing mam nadzieję wyciągnie z nich swoje max. Edytowane 11 Listopada 2019 przez Mr.Squn 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Squn 61 Napisano 10 Listopada 2019 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Squn 61 Napisano 10 Listopada 2019 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Squn 61 Napisano 10 Listopada 2019 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Squn 61 Napisano 10 Listopada 2019 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Squn 61 Napisano 10 Listopada 2019 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 10 Listopada 2019 @Mr.Squn śmierdzi podczas suszenia ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Squn 61 Napisano 10 Listopada 2019 @Tester dla mnie to perfumy ^^ Ale tak, czuć intensywnie ten specyficzny zapach. Jeszcze przed suszeniem było czuć w całym pomieszczeniu. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Squn 61 Napisano 28 Grudnia 2019 (edytowane) Zaprawy na zimę zrobione ?? ??? Edytowane 28 Grudnia 2019 przez Mr.Squn 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Squn 61 Napisano 28 Grudnia 2019 (edytowane) ... Edytowane 28 Grudnia 2019 przez Mr.Squn @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 29 Grudnia 2019 no i oto cho taki s\loiczek to na tydzien urlopu solo peka ;D u mnie bynajmniej 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Squn 61 Napisano 29 Grudnia 2019 Jak te zaprawy znikną, jestem już gotowy na kolejne wege ?? Moze uda się ciągnąć pociągnąć 18/6 za free ? 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Squn 61 Napisano 4 Kwietnia 2020 Może ruszy maszyna ??? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 5 Kwietnia 2020 Ile g Ci wyszło? ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 5 Kwietnia 2020 (edytowane) @Mr.Squn O tym samym myślałem. Możesz jakiś link podesłać? Fajnie by było wyprodukować sobie prądu na 100W panel Sprzęt solarny mam na mysli Edytowane 5 Kwietnia 2020 przez Bimbrownik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Squn 61 Napisano 12 Maja 2020 (edytowane) Witam, Widzę sporo nowych, widzę również, że zapał i miłość do roślin kwitnie bardzo szybko na tym forum co oczywiście mnie cieszy ❤️ Dawno mnie tu nie było, odpowiadając na pytania kolegów wyżej ? solary załatwione od kumpla, ma dojścia do różności z elektroniki i tak się trafił taki zestaw. Z tego co wiem więcej w tym temacie to sprzęt z Niemiec. Lampka się zapaliła i wziąłem ;> A teraz do rzeczy.. Z niczym nie wracam ^^ Pakiet out: Ak-47 LSD Afghan Kush Caramel Na ten czas w ziemi i już rośnie. Pakiet in auto: 2x white widow XXL 2x Critical +2.0 Będzie milusio ^^ Start ? Edytowane 12 Maja 2020 przez Mr.Squn 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach