moonka 3,389 Napisano 20 Kwietnia @Boczelli w sumie masz duzo racji👍🙂 porzucam pomysl...🙃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 20 Kwietnia @moonka do jesieni jeszcze duzo czasu i bedzie duzo nowych innych pomyslow 😅 ja tam lubie takie rozkminy, sam mam tysiac pomyslow co do uprawy 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 24 Kwietnia Rośliny odetchneły w większym boxie 5x5 reszta ładnie dosycha sobie w 4x4 jest tak jak być powinno 3 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 24 Kwietnia @mateo Prze kozak to wygląda 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 606 Napisano 25 Kwietnia @mateo sorry za reakcje, musiałem skuty kliknąć 😄 dooiero ogarnąłem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 30 Kwietnia Bruce idzie zabieg wyciągania udany tak chciałem teraz lampa wróciła na 40cm i 75% mocy nawozy bloom 2ml calmag 1ml gs/sugarroyal pół dawki i pół czystego pk 2 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 1 Maja Brak miejsc na osuszacz😅 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 1 Maja @mateo działa? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 1 Maja Zbiło 10 %ok bo dziś do 70 dobiło🤯 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 1 Maja Dobry patent! 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 4 Maja (edytowane) 2-3 tydzień kwitnienia Ogólnie Bruce puchnie od pierwszego tygodnia z dnia na dzień widać różnicę podobno ma od 6 tygodni kwitnienia jak mówi producent Edytowane 4 Maja przez mateo 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 4 Maja @mateo jak Ty wyjmujesz te 2 srodkowe donice do podlewania z tą listewką? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 4 Maja @Lady Green listewki można demontować przesuwać + montować siatkę wenty na wkręta itd najważniejsze że nie zasysa ścian 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 4 Maja @Lady Green po co wyjmowac planty do podlewania? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 4 Maja @Boczelli @mateo kiedyś pisał że w taki sposób je podlewa. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 4 Maja Jak pąki nie są ciężkie to można, później używam mojego systemu@Boczelli duży namiot 5x5 rośliny 9x mocno rozłożone ciężko się dostać od gory ale jak pąki ciężkie to później mam przedłużkę do podlewania grawitacyjną 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 4 Maja @mateo no I prawidlowo, mi sie bez wyciagania nie chce podlewac, a co dopiero jakbym musial 😅 Ty w US mieszkasz czy innym UK ze w calach podajesz wymiary? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 4 Maja W nl Tak się przyzwyczailem wymiarów namiotu i tak podaje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 12 Maja Co jajco... Jedna RIP zostało 8x za duże ryzyko reszta wygląda ok Czy kolejna też? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 606 Napisano 12 Maja @mateo wygląda że kolejna też @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach