WymiataczMega 2,120 Napisano 13 Lipca Northern lights auto coś około 100dni😎 Na liściach przytopowych trochę bursztynu a reszta wydaje się mleczna 🤔 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 15 Lipca Wieczorem kosa. Pleśń wjeżdża. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 16 Lipca Jednak usunąłem tylko zainfekowany topek. Reszta jest ok. Topy są niewielkie ale mega zbite👍. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KomendaStołecznaPolicji 7 Napisano 2 Sierpnia @WymiataczMega to jest 100 dniowy automat? Tak długo rosną ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 2 Sierpnia @KomendaStołecznaPolicji dokładnie. Wcześnie z nim wystartowałem i generalnie na balkonie nie za bogato światła miał. Nie udokumentowałem 😅 dokładnie daty kiedy wysiałem😉 ale 3 miesiące jak nic . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KomendaStołecznaPolicji 7 Napisano 3 Sierpnia @WymiataczMega to nieźle myślałem że tak długo to one nie żyją a jednak ;D 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach