Kwiatuszkowa93 26 Napisano 4 Września 2022 Kiedy ścinać? 😂 Jestem zielona 💚🤑 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 4 Września 2022 @Kwiatuszkowa93 Niezbyt wyraźne, ale mlecznie to wygląda, zależy czego chcesz , teoretycznie mógłbyś ścinać, lub poczekać na bursztyn. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kwiatuszkowa93 26 Napisano 6 Września 2022 @Zielone krainy dzięki 🙂 jak coś to "mogłabym" 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Września 2022 @Kwiatuszkowa93 Tak, przepraszam. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fakindomin 0 Napisano 6 Września 2022 Witam serdecznie. Pacjentka to Gorilla Glue Auto. Nie wiem ile jeszcze dać jej czasu. Liście tracą kolor, ale topki nie są za duże. Trichomy w większości wydają się mleczne, ale nie wiem, czy jeszcze się ich więcej pojawi, czy już nie. Podlewam już tylko wodą, co drugi dzień. Jakieś rady? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Września 2022 @fakindomin Za szybko samą wodę lejesz , bo topy nie wyglądają na odpowiednio dobrze zbudowane, jeszcze by spuchły, a liście wizualnie są wyssane dość mocno, azot mocno wyjedzony inne pierwiastki też , zaraz liście będą żółknąć i więdnąć, bo roślina wykorzysta swoje magazyny. Lepiej sprawdź trichomy pod powiększeniem, czy to pora czy nie pora na kosę, ale wizualnie nie wygląda, jakby pora miała już nastąpić. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fakindomin 0 Napisano 6 Września 2022 Czyli mogę jeszcze spokojnie podawać nawóz? To moja pierwsza zabawa z tematem i jestem w tym "zielony" 😉 Czy jeśli teraz będę kontynuować podlewanie z Topmax od Biobizz, to roślina się jeszcze podniesie? Nie chcę przesadzać z trzymaniem rośliny długo na zewnątrz, bo boję się, że przyjdą przymrozki i może dostać po dupie, a szkoda całej pracy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Września 2022 @fakindomin Kup mikroskop kieszonkowy za 30 zł, by móc sprawdzać trichomy pod powiekszeniem, nie ma co ciąć na oko, jakbyś wróżył z fusów, zrób to sensownie, jak zobaczyz na trichomach mleko bez przeźroczystych to nadają się do cięcia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fakindomin 0 Napisano 6 Września 2022 @Zielone krainy mikroskop mam. Trichomy wydają się być w większości mleczne. Nie ma jeszcze żadnych bursztynowych. Poczekam jeszcze ze ścinką. Przeciągnę krzaka tak z tydzień, może dwa. Może spuchnie. Dzięki za odpowiedź! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Września 2022 @fakindomin Nie ma sprawy, czekaj na pełne mleko , nie ma sensu ciąć wcześniej, a jak chcesz profil kanapowy to czekaj na bursztyn. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drab.bear 3 Napisano 8 Września 2022 Czołem. Mam zagwozdkę. Część trichomów wygląda na przezroczyste, ale inne są ewidntnie bursztynowe. Rzućcie proszę okiem i powiedzcie, czy to już czas? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 8 Września 2022 @drab.bear już pewnie moc swoją ma, więc można by było ścinać, nie wiem jak wygląda cała roślina @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 8 Września 2022 @drab.bear Ja bym jeszcze potrzymał, bo trochę przeźroczystych tam widać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drab.bear 3 Napisano 8 Września 2022 4 minutes ago, Zielone krainy said: @drab.bear Ja bym jeszcze potrzymał, bo trochę przeźroczystych tam widać. Sprawdzę zatem po weekendzie. Dzięki :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kogucik1337 2 Napisano 10 Września 2022 Jak myślicie, ile jeszcze? Kwitnie już około 3 tygodnie, Northern Light F1 Fast Version. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 10 Września 2022 @kogucik1337 z kilka tygodni obserwuj czy plecha się nie pojawia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gorylmiodu 0 Napisano 11 Września 2022 (edytowane) Ile jeszcze ? Afgan kush 1 i 2 zdjęcie Early Purpuple punch 3i 4 zdjęcie Purpuple maroc fast 5 zdjęce Edytowane 11 Września 2022 przez Gorylmiodu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 11 Września 2022 @Gorylmiodu dopiero kwitną, ponad miesiąc czasu jeszcze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arni 3 Napisano 13 Września 2022 Witam. Za ile można ścinać? Płuczę już 9 dni jak się uda to 3 razy dziennie. Trichomy w większości mleczne, ale zdarzają się też jeszcze przeźroczyste. Płukać jeszcze klika dni? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 13 Września 2022 @Arni już ją przepłukałeś, widzę że pojawia się plecha na niektórych topach, trzeba ciąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach