Mr.Green 4,309 Napisano 1 Lutego @Boczelli no i 400 metrów z tego opierdol 😄 jakim cudem.. 😄 coś tu nie gra 😄 Scooby Doo 😄 @Resio666 zapodaj kilka łyżek na oko i będzie dobrze 😄 jak co to dolejesz na FLO jeszcze litra i będzie Amazonka 😄 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 1 Lutego Po 24h LSD Barneys Farm Purple Og Punch Super Sativa Seed Club Reszta się opierdala 😄 Najważniejsze że duch 👻 rywalizacji zachowany 🙂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,158 Napisano 2 Lutego 23 godziny temu, Resio666 napisał: Przeczytałam transform your soul 🙈 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 2 Lutego @Lady Green Niestety.. nie służy to do naprawiania ludzi 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,414 Napisano 2 Lutego @Mr.Green skad taka pewnosc? Probowales?😆 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 2 Lutego @moonka nie. Kupy też nie próbowałem a wiem że na pewno nie jest dobra 😄 Nie wszystkiego trzeba w życiu spróbować.. :D 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,414 Napisano 2 Lutego @Mr.Green myslisz, ze miliardy much na ziemi moga sie mylic? Nie oceniaj cukierka po papierku🤣🤣 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 2 Lutego @moonka dlatego muchy żyją tak krótko.. bo gówno jedzą.. gówno widziały.. i całe ich życie jest gówno warte 😄 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 2 Lutego W dniu 01/02/2024 o 21:57, Mr.Green napisał: Po 24h LSD Barneys Farm Purple Og Punch Super Sativa Seed Club Reszta się opierdala 😄 Najważniejsze że duch 👻 rywalizacji zachowany 🙂 Idoooo!! Powodzenia 🌱 @moonka Mordo sprawdź sobie z czego jest najdroższa kawa 🤣🤣🤣 Zdążyło mi się pić, ale co za Daun miał taki pomysł żeby ziarna kawy z gówna zeskrobywać 🤣🤣🤣 Ja się pytam jak? Dobra, smaczne, ale kurwa jak ktoś wpadł na to 🤣 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 2 Lutego @Prepers po 48 godzinach LSD jedna już nie wytrzymała i wyskoczyła.. oby przeżyła 😄 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 2 Lutego @Mr.Green wszystkie strzeliły? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 2 Lutego Purple Og Punch @Prepers jedna Buba Kush od BF się ociąga i jedna Lemon OG od SSSC @Prepers te Purple OG Punch to pestki wygldaja w pytę. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,414 Napisano 3 Lutego @Prepers jestem kawoszem wiec nie do mnie z takim "wow"😅 znam ta kawe doskonale a ze ktos wygrzebal ziarenka z kupy... 🤷♂️ 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 3 Lutego @moonka Kawa dobra, a nie przepadam, i nie pije na codzien, ale piłem ja najarany, i często sobie w takim stanie myślę jak? I wyobraź sobie że wtedy przez myśl mi przeszedł mudzyn co na czworakach popierdala jak golum, szuka robaków w jaskini żeby ojebac, i trafił przez przypadek ziarenko kawy wśród kupy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,158 Napisano 3 Lutego Może ktoś komuś pranka chciał zrobić a wyszło jak wyszło... 🙈 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 3 Lutego 9 godzin temu, Prepers napisał: Idoooo!! Powodzenia 🌱 @moonka Mordo sprawdź sobie z czego jest najdroższa kawa 🤣🤣🤣 Zdążyło mi się pić, ale co za Daun miał taki pomysł żeby ziarna kawy z gówna zeskrobywać 🤣🤣🤣 Ja się pytam jak? Dobra, smaczne, ale kurwa jak ktoś wpadł na to 🤣 Rdzenni mieszkańcy 😉 @Lady Green to się nazywa Kopi Luvak.. najdroższa kawa świata. Nasionka zjada taki zwierz i ich nie trawi do końca. Jego żołądek je jakby fermentuje i robi kupkę.. potem się zbiera te ziarna i robi z nich kawe 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 3 Lutego @Mr.Green Wcałe też nie jest taka droga w Szwajcarii filiżanka kawy kosztuje od 12-30fr w dobrej kawiarnii, gdzie cena zwykłej to chyba 8 było 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 3 Lutego @Prepers kilkaset euro za kilo to tanio nie jest 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,414 Napisano 3 Lutego @Mr.Green ja placilem okolo 100€ za 250gramow😅 moj ojciec sprowadza ta kawe prosto z azjii i kilogram wychodzi duzo taniej🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 3 Lutego @Mr.Green kurwa to wezmy taki koks, albo trawkę są dużo droższe, niewiem jak ty to liczysz 🤣🤣 @moonka dokładnie Przecież Szwajcaria słynie z wysokich cen, a ja mówię o dobrej kawiarni 🙂 Swoją drogą to słynna zurichska kawiarnia, myślę że dziennie takich kaw sprzedają koło 2000/3000 moja druga rozkminka to 2000x30 🤣🤣🤣 jaki to hajs jest z takiej kawiarni w szwajcarii 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach