Gość Napisano 11 Maja @Boczelli tez mieszkalem w bialej dzielnicy w hadze ale to bylo dawno temu , zero smieci calkiem inna kultura !!! jak bys pojechal do innego kraju ale czego oczkiwac od tych zwierzakow @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Maja @dziurawy Ziom a ze mnie się śmiałeś że pracuje na ogórkach w Holandii a wychodzi że też na nich jesteś hah. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Maja @Pierr1947 nie mordo , ja przyjechalem robic w swoim zawodzie , na truskawkach bylem w uk gdy mialem 18 lat wrocilem i nauczylem sie zawodu , a na koniec dla mnie i mozesz toy toye sprzatac jezeli jestes wporzadku ,bedziesz ujebany caly gownem ja i tak strzele z toba piatke i jebne misia bez problemu , gdy bedzie trzeba pojade po ciebie na koniec europy ale jak jestes kurwa i nie wiesz jak sie zachowac pierwszy utopie cie w tym toy toyu 😉 ja tak to widze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 11 Maja @dziurawy ja uważam nawet że są dużo gorsi od zwierząt... 🤷🏻♀️ nie będę podawać innych przypadków... Ale jednak są wyjątki. 47 minut temu, dziurawy napisał: @WymiataczMega eksport z columbii 😛 ladyy green chce wziac dla nas troszke bo jedzie przy okazji 😄 😛 Samolotem lecę tym razem. 😅 48 minut temu, Boczelli napisał: @Lady Green w moim rodzinnym domu w pl tez czesto sa dluzsze lub krotsze przerwy w dostawie prądu np. podczas burzy. I nie jest to koniec swiata. I tez jak nie ma pradu to nie ma na calej ulicy. Spodowodowane to jest awariami sieci energetycznej. No u nas dokładnie to samo... i wiem że jest to spowodowane awariami... 😅 Chodziło mi bardziej o to (może nie doprecyzowałam) jak rośliny sobie z tym radzą, czy nie hermią itd itp. Agregat nie rozwiąże problemu, no chyba że są takie inteligentne ktore przechwycają braki w dostawie i automatycznie się włączają? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Maja ZIOMKA BOX I JEGO WYNALAZKI 😄 a tu pod siatka takie cudaaaa rosna 😛 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,311 Napisano 11 Maja @Pierr1947 robisz na ogorkach,? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Maja @dziurawy @dziurawy no tak jak wszyscy tutaj swój zawód taka sytuacja🤣 @Boczelli Nie hehe. Ale tu ziomek bekę kręcił ze mnie że na ogórkach robię w Holandii i robię za parę centow a wychodzi że nie daleko pada jabłko od jabłoni hehe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Maja @Pierr1947 nie wiem czytac nie umiesz ? czy ci trzeba dwa razy pisac , jestem hydraulikiem od ponad 16 17 lat wiec jednak daleko pada jabko od jabloni 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Maja @dziurawy no tak przecież nic nie mówię no jesteś nim😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Maja @Pierr1947 dla ciebie i moge karmic kangury jebie mnie to 😉 znaczysz tyle dla mnie co zeszloroczny snieg łapiesz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Maja @dziurawy łapie doskonale 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 13 Maja @Pierr1947 @dziurawy @Pierr1947 nie wiem co wy jaracie, ale chociaż nazwę poproszę i producenta🤣😂😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Maja @Glut78 ja skromnie o suchym pysku od tyg a kolega ma jakiś lekki rozjazd w bani bo najpierw ciśnie bekę z ludzi którzy pracują zagranicą a później się sam za nią znajduje 🤷i huj wie o co chodzi a na koniec się dowiedziałem że hydraulikiem jest i może dla mnie kangury karmić 🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Czerwca dwa topy plecha zjadla lekko za tydzien zbiory 2 roslinki pachna cytryna a 2 pachna ziemia ??!! jaki huj ? w wygladzie tez sa inne ? u ziomka byly 3 ziemiste i jedna cytryna , pamietajac zamowienie na 8 silver haze box u ziomka wynik marny w huj wyszlo mokrego 1600 g , wszystko co mogl, zrobil zle albo mu sie nie chcialo a oto wynik przy ktorym placze teraz , ostatnio wyszlo mu ponad 600 g suchego a teraz ? 160 g moze wyjdzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 606 Napisano 1 Czerwca @dziurawy woo typie ale maczugsy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Czerwca @szamayo byl by wiekszy box to by je bardziej wyjebalo , pare lodyg poszlo z lewej na prawa i z prawej na lewa a box ma 200 cm wysokosci jedynie 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 606 Napisano 1 Czerwca @dziurawy nie no pełen szacuneczek za to co zobaczyły oczy me @dziurawy dwa mieszaki w środku masz pod koniec tylko czy na dole też jakieś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Czerwca @szamayo dziekowa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,312 Napisano 1 Czerwca @dziurawy tłuste topy 👌 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,311 Napisano 1 Czerwca @dziurawy dobre maczugi. Jakie one na wysokosc sa ze juz lampy dotykaja? 😅 Jaki produceproducent tego silver haze? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach