Gość Napisano 31 Stycznia Start 30.01.2024 17.00 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 188 Napisano 31 Stycznia Mają jeden minus długo kwitną ;D u ziomek je miał kiedyś zapach cudowny i bania też fajna po tym jest. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 655 Napisano 31 Stycznia @dziurawy Powodzonka z tematem 😉 będzie ciekawie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 31 Stycznia @Cykacz z tego co patrzylem to nie ma dobrego ziola na juz ,na kazda sative dlugo sie czeka , trzeba czekac 9- 11 tygodni ale warto jebniecie takie i zapach 😄 @Resio666 dziekowa !! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,138 Napisano 31 Stycznia @dziurawy są takie co i 18 tygodni kwitną. Ale to napewno nie indorr. 12-15 to taka norma . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 920 Napisano 31 Stycznia 🤞🤞powodzenia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,389 Napisano 31 Stycznia @Udyr 🤣🤣🤣 Takie to ja pierdole xd 18 tyg, w 18 tyg to się tyle w dzisiejszych czasach może stać xD @dziurawy Mordeczko, a kiedy jakaś zmiana płyty 🤣🤣? Nie wyszło? Nasion dużo ? Czy ulubiona odmiana? @dziurawy A no i powodzonka oczywiście, jak możesz mówić że niema żadnej trawki na szybko dobrej 🤣? Każdy ma inne gusta i jedna Gorilla cookies z poprzedniego grow była 10/10 nic jej nie brakowało, ale zmierzam do tego że automaty też napewno komuś smakują, więc teza co na szybko to beee trochę słaba, ale fakt jest taki że jak na coś długo czekasz to zawsze potem jest dobre @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 31 Stycznia @Udyr mi ostatnio przypadkiem wyszlo 12 tygodni i sa super @Prepers po co zmieniac cos co jest zajebiste ? nie potrzebuje nic wiecej do szczescia 😄 tak jak mowisz sa gusta i gusciki , ja trawki potrzebuje do pracy , ma mnie pobudzac ,dawac energie z kazdym buchem i ten material idealnie sie do tego nadaje !! gorilla cookie ? to nie gorilla glue raczej ? znajac zycie pewnie cos calkiem innego , a z tym czekaniem nie do konca ? zadna sativa nie rosnie szybko , a indica nie dla mnie i tak to wyglada !!! 😛 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,389 Napisano 31 Stycznia @dziurawy gorille glue na lato jaralem, z tej racji w po nazwie celowałem w auto Gorilla cookies od fast buds, i na jednej, i drugiej się nie zawiodłem. Tej twojej odmiany dużo po coffikach jest, moim zdaniem taka średniawka, ale każdy woli co innego, mi bardziej z coffika Lemonik siedzial @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 31 Stycznia @Prepers Sativa 45%/Indica 55% odpada jak dla mnie corilla cookie sprawdzilem fastbuds a w coffie to ja nie bylem juz moze 3 lata ? po co placic 12-15 euro za cos co mozna miec za 5 6 euro to samo ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,389 Napisano 31 Stycznia @dziurawy Ale kto powiedział tobie że paliłem tylko z cofikow 🙂 Jak pierwszy raz wjechałem na NL to zwiedzałem miasta, i coffiki, ale jak zamieszkałem na chwilę to przestałem chodzić do coffikow @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 31 Stycznia @Prepers to sam wiesz jak jest 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,389 Napisano 31 Stycznia @dziurawy Napisałem tylko że tego dużo w coffikach, i że dobre jest, ale bez rewelacji 🙂 Też lubie sativke, ale jest problem że niewiele odmian, teraz próbuje wedding cheescake to przewaga sativki zdam relacje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 31 Stycznia @Prepers nie powiem ja trafilem takie ziolko , ze przez 7 msc palilem dzien w dzien ale pewnego dnia kupilem i juz nie bylo to i nigdy nie wrocilo , bede patrzyl co tam sie dzieje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,389 Napisano 31 Stycznia @dziurawy Ja w Czechach takie trafiałem, zdziwilbys się co pepiczki po domach chowają 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Lutego @Prepers wiadomo , kto szuka ten znajdzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Lutego 3X wyskoczyly prawie po 24 h reszta nadal nic ???!!!!!! te 3 ziarenka sa z poprzedniej dostawy , a te nowe huj w dupe nic, dzis o 17 bedzie 4 dni !!! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Lutego 04/02/2024 start mata podgrzewajaca spider farmer przez 5 dni zuzyla tyle pradu co 150 dni dzialania calego boxa !!!!! JAJA (pomyłka wyjaśnienie w dalszych postach) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,023 Napisano 5 Lutego (edytowane) 105Wx24hx5dni=12,6kW Liczac ze masz ta wieksza mate i grzales na maxa przez 24h na dobe przez 5dni. Czy cos pokrecilem? Ja mam mniejsza z Marsa to ciagnie kolo 50W. Edytowane 5 Lutego przez Boczelli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Lutego @Boczelli cos chyba pokreciles ?? moja mata ma 1000 W i zuzyla 680 kwh plus minus @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach