moonka 3,414 Napisano 28 Stycznia Prawdopodobnie wezme dwie te lampy po 70€ za sztuke. W srode bede wiedzial na 100% bo mam jeszcze jedna opcje i musze poczekac te kilka dni... Jak bym dowalil prawie 500W w moj skromny namiocik to nie musial bym juz nigdy narzekac na slabe oswietlenie🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 965 Napisano 28 Stycznia Zawsze się coś znajdzie żeby ponarzekać 🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,414 Napisano 28 Stycznia @mateo niby tak ale w tym wypadku nie byla by to ilosc swiatla😅 trzeba by myslec jak i gdzie ulokowac wiekszego boxa...🤣🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 965 Napisano 29 Stycznia Większy box i to jest rozmowa z sensem 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,414 Napisano 29 Stycznia @mateo najpierw trzeba miec miejsce na wiekszego boxa😅 z pewnych wzgledow musi on byc niewidoczny i na chwile obecna jest schowany w szafie na ubrania. Ciezko o szafe 100x100cm😅🤣🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 669 Napisano 29 Stycznia @moonka No nie kupisz ja zrobiłem sam z płyty meblowej 110 x 110 x 200 🤣 i tam siądzie box 100x100x180 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,414 Napisano 31 Stycznia Lampy kupione. Beda 2x240w o ile faktycznie tyle daja🙂 @Resio666 znalazlem szafe 170x220x65😁 Teraz musze znalezc kogos kto mi ja przewiezie😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 669 Napisano 31 Stycznia @moonka Kurier jako gabaryt ewentualnie jakiegos typa co lubi jezdzic 😄 jakie lampy kupiłeś ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,414 Napisano 31 Stycznia @Resio666 mam goscia z duza przyczepka tylko musze go namierzyc🙂 Lampy to te o ktorych pisalem wczesniej. Jakies wynalazki ale jak za ta cene... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 669 Napisano 31 Stycznia @moonka No zobaczymy sam jestem ciekawy 🙂 ( jak wynalazki przydałby się Luxomierz ) 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,414 Napisano 31 Stycznia @Resio666 jedyne co jestem w stanie zrobic to porownac luxy lamp (obecnej i tych co przyjda ) aplikacja w telefonie. Nie wierze, ze pokazuje ona prawidlowe wskazania ale do porownania powinna wystarczyc aby sprawdzic roznice @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,339 Napisano 31 Stycznia @moonka to do osobowki nie wejda? Skad to masz odebrac? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,414 Napisano 31 Stycznia @Boczelli lampy jada kurierem a potrzebuje przyczepke zeby przewiezc szafe😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,339 Napisano 31 Stycznia @moonka to rozlozyc nie da rady? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,414 Napisano 31 Stycznia @Boczelli da sie ale i tak za duze zeby przewiezc autem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,339 Napisano 31 Stycznia @moonka to lipa, bus w bo rencie cos kolo 50e za dzien, a przyczepka na stacji kiedys byla za 30. W Praxisie jak wyrobisz sobie ich karte to jest przyczepka za free na 2h, ale nie wiem czy trzeba cos kupic zeby ja wziac. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,414 Napisano 31 Stycznia @Boczelli sasiad ma olbrzymia przyczepke tylko ciezko go namierzyc bo wiecznie gdzies cos komus wozi 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,414 Napisano 2 Lutego Lampy jada i dojechac nie moga. Szafa niestety sie sprzedala ale zanim to sie stalo to dorwalem sasiada od przyczepki. No na leb upadl jesli chodzi o kase. 50€ za 20km jazdy🤣🤣🙈🙈🙈 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 669 Napisano 2 Lutego @moonka Nie koniecznie może te 50 € to z lodem ? 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,414 Napisano 3 Lutego @Resio666 za zimno na lody🤣 dzisiaj odebralem lampy. Mialy byc nowe... chcialem zwrocic albo zwrot czesci kasy i udalo sie utagrowac 40€. Za 2 sztuki zaplacilem 110€ z przesylka. Podlaczone razem pobieraja 480W i nie wydaja sie byc w jakikolwiek sposob uszkodzone. Sa jedynie brudne, bardzo brudne🙈 narazie polaczylem je dwoma mocnymi deskami bo nie znalazlem profili aluminiowych. Powiesze je jutro bo roslinki maja juz noc do 6 rano 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach