Fan BMW 11 Napisano 16 Sierpnia 2019 mogę dać podwójną dawkę tego Plargona Terra Bloom ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 16 Sierpnia 2019 możesz dać na oucie nic się nie stanie, ale kwitnienia nie wymusisz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fan BMW 11 Napisano 16 Sierpnia 2019 ale zobacze może geny akurat załapią bo nie było mnie z tydzień na miejscówce, a jak nie to boks i tak będzie odpalony @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czesiek 3 Napisano 16 Sierpnia 2019 podlałem nawozem z azotem moją roślinkę która miała żółte liście i widać że kolor zielony wraca, czyli azot działa cuda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 16 Sierpnia 2019 @Czesiek a jaki nawóz zastosowałeś i jakie dawki, jaka roślinka ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czesiek 3 Napisano 16 Sierpnia 2019 roślinka to orange bud pod lampami trzymana podlałem ją nawozem Canna Terra Vega podwójna dawka, roślina nie była nawożona wcale i to był błąd bo widać że po podaniu nawozów wraca prawidłowy kolor liści, bo też ziemia stara była na której posadziłem tego orange buda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak 38 Napisano 16 Sierpnia 2019 mogę zmieszać dwa nawozy na kwitnienie różnych firm ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 16 Sierpnia 2019 Możesz spokojnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Lipca 2020 (edytowane) Znalazłam ziomka, który ma swój sklep wysyłkowy i ma tanie nawozy, zakupiłam Hesi BOOST i Bud Candy Advanced Nutrients, teraz w poniedziałek przyjdzie plagron PK 13/14, są jakieś przeciwwskazania, żeby je wszystkie łączyć? Bo słyszałam, że z Canna Boost nie może być jakichś tlenków, Plagron PK ma 13% Water-soluble phosphorus pentoxide (P2O5), 14% water-soluble potassium oxide (K2O) Edytowane 25 Lipca 2020 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 25 Lipca 2020 @Groovebusters pk13/14 od canny ma to samo ale odziwo nie ma 13/14 tylko 11/12 Producent zawsze pisze żeby nie mieszać z innymi markami bo trzeba kupić ich produkt, tak jak rozpuszczalniki trzeba kupować tylko tej samej firmy co lakiery bo się Bozia pogniewa ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Lipca 2020 @Bimbrownik no tak, marketing ma swoje prawa ? dziękuję, będzie mi się spokojniej spać z wiedzą, że nie potruję roślin ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 25 Lipca 2020 Teraz, Groovebusters napisał: będzie mi się spokojniej spać z wiedzą, że nie potruję roślin ? Ja tego nie napisałem ? Ale mieszał bym bez żadnych oporów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Lipca 2020 @Bimbrownik skoro Canna PK ma to samo co Plagron PK to mogę z tymi boostami działać, to już ją sobie napisałam ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 25 Lipca 2020 @Groovebusters ale pk to jedno, a booster to drugie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Lipca 2020 @Bimbrownik "Nie używaj w kombinacji z produktami zawierającymi nadtlenek wodoru (H202)" Już wszystko sprawdziłam, jest dobrze. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 25 Lipca 2020 @Groovebusters chyba większości nie miesza się z wodą utlenioną, nie wiem nawet po co się jej używa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Lipca 2020 (edytowane) @Bimbrownikjest w preparatach dodających tlenu w hydroponice jak np. Liquid Oxygen Edytowane 25 Lipca 2020 przez Gość literówka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Justyska22 0 Napisano 26 Lipca 2020 Canna a b - ile tego lac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 26 Lipca 2020 (edytowane) @Justyska22 Coco A i B ? piszę że - Dawkowanie:15 do 35ml A + 15 do 35ml B/ 10Litrów Podłoże nie zawiera żadnych składników pokarmowych, a zatem nawóz mineralny należy dodawać podczas każdego podlewania, aby utrzymać odpowiedni poziom EC (zawartość substancji pokarmowych w substracie).Należy również pamiętać o utrzymaniu odpowiedniego poziomu PH. Wybierz uprawę w ziemi, łatwiejsza jest dla początkujących Edytowane 26 Lipca 2020 przez Szym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Justyska22 0 Napisano 26 Lipca 2020 Czyli nie ratować tych tylko zacząć od nowa ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach