Skocz do zawartości
Lady Green

Ayahuasca Purple i Acapulco Gold | box 100x100 | Oświetlenie Lumatek Attis Pro

Rekomendowane odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

https://www.bol.com/nl/nl/p/auronic-dehumidifier-12l/9300000150185381/?bltgh=qwnqWeXkoj11wk7pE4VAfg.2_12.14.ProductPageUrl

A takie coś mam teraz nawet daje radę ale będzie zmiana na większy chyba przy 9 roślinach może mieć ciężko dobrze że okres deszczowy się kończy i będzie trochę mniej wilgoci teraz

@WBB ale plus taki że nie musi chodzić cały czas na max ustawisz poziom i się wyłaczy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

CCC cena czyni cuda🫣 miałem kiedyś taki mały ale na namiot 5x5 nic nie dało a wyrzuciłem dałem 40e i zawsze kupuję coś raz a dobrze zawsze mam możliwość podkręcić jak potrzeba a kupuje się raz i już zostaje na dlugo

https://www.bol.com/nl/nl/p/arash-luchtontvochtiger-ontvochtigd-450ml-per-dag-2-in-1-luchtreiniger-dehumidifier-stil-slaapkamer-badkamer-huis-coloured-led-zwart/9300000166805396/?Referrer=ADVNLGOO002029-G-158772925329-S-2257915766102-9300000166805396&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwiMmwBhDmARIsABeQ7xSisZa8e8GNboizunNWfy5Xj5u2V9TrDdosQZj4ExJeYJ0N3hb2V3MaAr9sEALw_wcB

Takie coś miałem i może na pcboxa by działało a nie do namiotu uprawowego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I nie polecam tych małych jak masz 1mx1m musi być zapas że jak zacznie być wilgoć to masz czym zbic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kończymy 6 tydzień flo. 

Czy powinnam dawac im teraz jakieś większe ilości odżywek? Bo w sumie wg tabeli dostają +/-, zależy która czego. Z tego co pamiętam to powinny kwitnąć 8-9 tygodni.

Wszystkie zaczynają wysysać już liście, tylko tak jakoś inaczej... i nie wiem czemu... Kolor sie nie zmienia tylko codziennie obrywam po kilka takich całkiem zwiędniętych wiszących w dół... lub same spadają i zbieram z podłogi... 🤔 Moze je przesuszyłam? Bo ostatnie 2x podlewałam z małym poślizgiem czasowym... Albo przez to ze te ostatnie 2 podlania woda nie była odstana tylko prosto z kranu i zimna? 🙈

3.jpg

55.jpg

Edytowane przez Lady Green

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@Lady Green tutaj masz organike?niewiele pomoge, ja to mineralfan 😃😉ale pk jakieś jak najbardziej możesz zwiększyć jeżeli już podajesz, janp. Greensensation uzywam od początku flo yo taki boster, a niby zaczyna sienod 4tyflg. Zaczynam od 1ml/l a w ostatnim tyg flo dostają już po 4-5ml i później tydzień Woda i kosa 😃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Boczelli z biobizz daje im bloom, topmax, bioheaven, grow tez ostanio dostają wszystkie poza jedną. Dostają tez biobloombastic z atami. 

Musze im chyba doładować czegoś konkretnie bo wydaje mi się że mizernie wyglądają... ale nie chciałabym przesadzić i ich poblokować. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Lady Green ciezko ocenic po tym zdjeciu. Z tego co pamietam to u mnie bylo bardzo ciemne zielone i metne, ale na pewno nie czarne. Przecedzisz za jakis czas to sie okaze, teraz i tak juz z tym nic nie zrobisz. 

Trzymasz to w boxie ?

Edytowane przez Boczelli

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi