WBB 2,115 Napisano 7 Sierpnia @początkujący332 jak wytrzymasz to możesz czekać. Jak uważasz. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat1226 2 Napisano 13 Listopada Witam, pierwszy raz mam z tym do czynienia, więc wole zapytać. mam takiego boxa, wszystko automaty i wszystko posadzone w tym samym czasie, odmiany afghan kush i 60 day grapefruit, wydaje mi sie ze ten afghan z lewej dojrzewa wcześniej, bo najmniej „oberwał” poprostu popełniłem dużo błędów. myślicie że ten afghan się już nadaje? Kupiłem mikroskop ale nie mam jak się do niego dostac… bo za dużo wszystko obrosło. Drugie pytanie to czy przycinać jakieś liście wiatrakowe na reszcie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 467 Napisano 13 Listopada @mat1226 tak średnio bym powiedział, tak średnio @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat1226 2 Napisano 13 Listopada @Adi_ejol czyli jeszcze czekac? a te wiatrakowe liscie troche poprzycinac? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 467 Napisano 13 Listopada @mat1226 no jak nie ścinać to czekać, a co do liści to bym wycinał te uschnięte na pewno a jak jakieś blokują mocno światło do topów to też bym wyciął ale bez przesady @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 13 Listopada (edytowane) @mat1226 czym je podlewasz? Edytowane 13 Listopada przez Lady Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat1226 2 Napisano 13 Listopada 5 godzin temu, Lady Green napisał: @mat1226 czym je podlewasz? Woda z biohumusem, ostatnio woda z drozdzami, bo troche plesn na ziemi byla, ale juz zeszla, na drzewku niebylo. 6 godzin temu, Adi_ejol napisał: @mat1226 no jak nie ścinać to czekać, a co do liści to bym wycinał te uschnięte na pewno a jak jakieś blokują mocno światło do topów to też bym wyciął ale bez przesady Kurde musze się wyrobić do 15-go grudnia, pózniej zamykamy i nie będę miał dostępu… jest coś żeby to przyśpieszyć? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bluetooth83 1 Napisano 13 Listopada Siema widać tu coś ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,312 Napisano 13 Listopada @Bluetooth83 dla mnie wyglądają na mętne i gdzie nie gdzie mleczne 🤔. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat1226 2 Napisano Poniedziałek o 12:36 Cześć roślina wygląda tak jak na zdjęciu, jeśli sprawdzam trichomy, to bez znaczenia gdzie? Tz muszę na topach, czy starczy że obetnę kawałek liscia z topów tak jak zrobiłem dzisiaj. Trichomy na zdjęciu jeszcze przezroczyste czy to już mleczne? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 467 Napisano Poniedziałek o 12:49 @mat1226 możesz z liścia jak będziesz palił liście 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat1226 2 Napisano Poniedziałek o 13:02 11 minut temu, Adi_ejol napisał: @mat1226 możesz z liścia jak będziesz palił liście nie bede palil lisci, zadalem proste pytanie, czy na calej powierzchni mozna sprawczac trichomy. Masz jakis problem gosciu odpisac normalnie? bo to kolejna jakas dziwna odzywka z twojej strony. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 223 Napisano Poniedziałek o 13:04 1 minutę temu, mat1226 napisał: nie bede palil lisci, zadalem proste pytanie, czy na calej powierzchni mozna sprawczac trichomy. Masz jakis problem gosciu odpisac normalnie? bo to kolejna jakas dziwna odzywka z twojej strony. Głupio zadałeś pytanie dlatego ci tak odpowiedział. Trichomy sprawdzasz na kwiecie bo to jego masz zamiar spalić. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 467 Napisano Poniedziałek o 13:04 @mat1226 przecież napisałem normalnie xD I trichomy na zdjęciu imo przezroczyste @mat1226 On 11/13/2024 at 2:19 PM, Adi_ejol said: @mat1226 no jak nie ścinać to czekać, a co do liści to bym wycinał te uschnięte na pewno a jak jakieś blokują mocno światło do topów to też bym wyciął ale bez przesady nie bądź taki delikatny ziomuś bo nic tu nie było dziwnego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat1226 2 Napisano Poniedziałek o 13:09 @Cykacz kupiłem mikroskop a że nie mam dostępu do środka gdzie są drzewka, to obciąłem kawałek jak na zdjęciu. Dlatego wolałem zapytać czy to bez znaczenia gdzie sprawdzam (liczyłem że na całym drzewku są takie same) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 467 Napisano Poniedziałek o 13:09 A nie pamiętam żebym gdzieś jeszcze ci odpowiadał @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat1226 2 Napisano Poniedziałek o 13:12 @Adi_ejol dobra może za bardzo biorę do siebie jak zwykle. Jutro sprawdzę na topach. Muszę ją wyciągnąć, a przy okazji znając życie wszystkie pozostałe dookoła połamie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano Poniedziałek o 13:16 @mat1226 utnij sobie kawałeczek z topa.... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 467 Napisano Poniedziałek o 13:29 @mat1226 a ile one kwitną? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat1226 2 Napisano Poniedziałek o 13:35 2 minuty temu, Adi_ejol napisał: @mat1226 a ile one kwitną? Z 12.10 mam zdjęcie takie, tydzień później pełno Białych Włosków było. 7 minut temu, Adi_ejol napisał: @mat1226 a ile one kwitną? Jak na 6 tyg myślisz że wszystko ok? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach