Gość Napisano 21 Czerwca (edytowane) @WymiataczMega Dziś udało mi się zrobić zdjęcie z dobrym zoomem, kiedy bym mógł robić ścinkę? Bo już się doczekać nie mogę.😁 To już jest pełne mleko? Edytowane 21 Czerwca przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 21 Czerwca @Ctrl wygląda na dojrzałą 👍 testowałeś już sampla? spróbuj czy już ci odpowiada @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Czerwca @WymiataczMega w piekarniku wysuszyć czy w suszarce do grzybów? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 21 Czerwca @Ctrl ja w piekarniku zawszę na testy suszę. Termoobieg na 70-90°C i tak 20-30 minut @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Czerwca @WymiataczMega Spróbowałem i klepie więc jest okej. Czy mocno to ciężko powiedzieć bo mało spaliłem(brak czasu). Jakbym miał pewność, że to jest 100 procent mleko to bym ściął. @WymiataczMega a tutaj ogólny stan @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 22 Czerwca @Ctrl z głównych szczytów to zdjęcie trichomów? Jak tak to te dolne jeszcze nie doszły raczej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Czerwca @WymiataczMega Tak to zdjęcie górnych szczytów, 3/4 rośliny ma dużo brązowych włosków tylko te na samym dole wyglądają słabo. Myslałem żeby ścinać na dwa razy ale czy to nie będzie za duży stres dla niej? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 22 Czerwca @Ctrl osobiście tak nie ciąłem. Wiem że tak można @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Czerwca @Ctrl jeszcze puchnie, ile juz kwitnie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Czerwca (edytowane) @vego1989 78dni ma w kwitnie 53dni jak się nie mylę, po testach wyszło, że jest git ale dalej nie wiem czy ścinać czy trzymać. Już bym ściął z chęcią a ty co sądzisz? Widać już też pojedyncze brązowe trichomy Edytowane 22 Czerwca przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Czerwca @Ctrl conajmniej 2tyg bym poczekał @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 192 Napisano 15 Lipca (edytowane) 70 dzień gorilla glue auto od Barneys planowałem potrzymać je do 80 dnia ale w tym momencie chyba dwie najładniejsze przytrzymaj do 90 a te w rogu po prawej zetnę w 80 dniu bo mi się jarać chce ;D czy nie ma sensu i lepiej je trzymać ile się da ? Od 2 podlań leje wode, widać jeszcze sporo białych pistrilli w niektórych miejscach na mniejszych topkach. Zbliżenia są szczytów po drodze miały przygodę bo popalilem je nawozami Edytowane 15 Lipca przez Cykacz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
First 2 Napisano 28 Lipca Pytanie jak w temacie, i pomimo widocznych perełek topy bardzo przybierają co w rezultacie wstrzymuje od decyzji cięcia. Co o tym myślicie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano 28 Lipca @First jak puchną to poczekaj jeszcze 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 28 Lipca Pająk tam siedzi 👌 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MatiasFarmer 15 Napisano 3 Sierpnia Jak myślicie ile jeszcze powinny normalnie siedzieć w boxie? A zostało mi 3 dni do urlopu ścinać ? @Tester@WymiataczMega 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 3 Sierpnia @MatiasFarmer dużo jeszcze przezroczystych. Ale niektóre robią się już mętne. Roślina jest jeszcze niedojrzała. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący332 11 Napisano 7 Sierpnia 82 dzień od kiełka, kwitnie od 21 czerwca, odmiana auto santa marta haze. pod mikroskopem trichomy mleczne i bursztyn wchodzi. kosić ? czy jeszcze czekać ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,030 Napisano 7 Sierpnia @początkujący332 ładnie wyjedzona już... ja bym chyba kosił @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący332 11 Napisano 7 Sierpnia @WBB no po ostatnim flushu pięknie sie wyjada, z dwie garście wiatraków juz odpadło. Myslisz robic juz kose czy dac pare dni jeszcze ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach