Skocz do zawarto艣ci
Sterydd

Nerwica a Marihuana

Rekomendowane odpowiedzi

Siemanko!
W jednym z post贸w wyczyta艂em 偶e marihuana wyleczy艂a pewnego forumowicza z nerwicy oraz depresji.
Chcia艂em si臋 podpyta膰 je艣li kto艣 mia艂, jaki charakter by艂聽nerwicy, jakie objawy, przyczyny pojawienia si臋.
Jak marihuana wp艂yne艂a na popraw臋 stanu zdrowia, czy co艣 znikn臋艂o, czy co艣 zosta艂o. Jak膮 odmian膮 stosowano, czy konsultowano聽si臋 z kim艣 w doborze odmiany oraz jak wygl膮da艂y pocz膮tki.聽
Za偶ywa艂em olej cbd, natomiast odczuwa艂em w organizmie ze w momencie gdy cia艂o chce si臋 wyluzowa膰 to stres nie chcia艂 pozwoli膰 i przebija艂 si臋. Nie wiem czy to kwestia systematyki, bo dos艂ownie po 4 dniach brania zacza艂em sam mie膰 problemy ze snem, stany l臋kowe (kt贸re mine艂y). Natomiast okolo 2/3 miesi膮ce聽przed tym, mia艂em tak 偶e skr臋ci艂em jointa (czy艣ciocha) wzi膮艂em trzy buszki i dobrze si臋 czulem i nagle co艣 mnie uderzy艂o, 偶e zacz膮艂em mie膰 niepok贸j, szybsze bicie serca i pozniej tak mia艂em co zapalenie. A dok艂adniej podchodzi艂em do tego, 偶e przed zapaleniem przechodzi艂a mnie my艣l czy bedzie wszystko w porzadku. Zacz膮艂em to coraz mniejsze ilo艣ci popala膰, a偶 sko艅czy艂o si臋 na tym ze spalam dupke lufki i mi to wystarcza a jednak chcia艂bym przy znajomych m贸c zn贸w normalnie popala膰, w domu r贸wnie偶 zczilowac spalajac np. p贸艂 jointa (nie od razu, ale w ciagu godziny).

Udost臋pnij t臋 odpowied藕

Odno艣nik do odpowiedzi
Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰

@Sterydd moim zdaniem konopia leczy pale trawe 20 lat bywa艂y przypadki ze czasem si臋 przepali艂em聽

Udost臋pnij t臋 odpowied藕

Odno艣nik do odpowiedzi
Go艣膰

@Sterydd聽ziolo jest lekiem na cale zlo np: mam ci艣nienie zapale bucha i od razu jest mi lepiej na duszy a z przepaleniem zio艂a sytuacja wygl膮da nast臋puj膮co np materia艂 by艂 do艣膰 s艂abej jako艣ci pali艂em co by艂o i nagle po jakim艣 czasie wjecha艂 squn pali艂em par臋 g臋stszych chmur i robi艂o mi si臋 s艂abo nieraz nawet si臋 obrzygalem haha ale tak by艂o nic nie bagatelizujesz聽 ale z tym przepaleniem to za ma艂olata by艂o wi臋c troch臋 czasu up艂yn臋艂o od tych stan贸w聽 teraz pale i pali艂em tylko i wy艂膮cznie dla relaksu聽 馃憤marichuana leczy marichuana powinna by膰 legalna ludzie pala bo koi bol ,stres,np:stwardnienie rozsiane聽

Udost臋pnij t臋 odpowied藕

Odno艣nik do odpowiedzi

@Sterydd Tu raczej si臋 nic nie dowiesz .. od takich spraw s膮聽 ( psychologowie i psychiatrzy )聽 Bez聽 profesjonalnej聽 diagnozy raczej bym nie pr贸bowa艂 na w艂asn膮 r臋k臋 .. Ka偶dy cz艂owiek jest inny i ka偶dy reaguj臋 inaczej聽 聽

Udost臋pnij t臋 odpowied藕

Odno艣nik do odpowiedzi

@Growerseed
Na pocz膮tku roku by艂em u kumpla w艂a艣nie zje艣膰 grzybki (osobi艣cie nie mam depresji a przynajmniej nie wydaje mi si臋 xD chce korzysta膰 z 偶ycia, je藕dzi膰 rowerem, chodz臋 regularnie na basen, teraz jakie艣 艂y偶wy - og贸lnie aktywnie sp臋dza膰 czas) i kurwa przez te 8h nigdy nie czu艂em si臋 tak beztrosko i 艣wietnie. 艢mia艂em si臋, bo po prostu odczuwa艂em, 偶e musz臋 to robi膰 bo wewn膮trz czuje ze chce ze mnie ten 艣miech wyj艣膰 =D super sprawa, w dodatku pami臋tam jak pali艂em jeszcze w tedy szlugi (od miesi膮ca nie pale i wgl detox mam na wszystko) to wyci膮gn膮艂em papierosa z paczki,聽 popatrzy艂em na niego i zada艂em Sobie pytanie czy aby na pewno chce mi si臋 pali膰 i czy ja wgl pale? I od艂o偶y艂em go. Wypi艂em oko艂o 3L wody, czu艂em si臋 bardzo dobrze. Nie mia艂em jakiej艣 wizji czy wielkich zaburze艅 percepcji, momentami falowa艂o co艣 ale nie przykuwa艂em uwagi do tego, na pewno wpatrywa艂em si臋 w obrazy psychodeliczne u ziomka.聽
@Resi666
No ja osobi艣cie by艂em 3tygodnie temu i specjalisty. Bo nie mog艂em spa膰, mialem nat艂ok my艣li, strach w momencie gdy chcia艂em zasypia膰 i ten stres/l臋k wyniszcza艂 mnie przez co zasypia艂em na maksymalnie 2h i musia艂em wstawac isc do pracy. B贸le g艂owy od stresu, uczucie jak by by艂a nadymana i ci臋偶ka oraz ca艂e spi臋cie cia艂a.聽
Od kiedy wyszed艂em od specjalisty, da艂 mi jakie艣 lekarstwa to czuje si臋 dobrze, problem mam tylko z zasypianiem, a dok艂adnie ze obudz臋 si臋 w nocy lub po prostu ci臋zko mi zasn膮膰 (ale nie z powodu problem贸w jakie byly opisane wy偶ej, tylko po prostu brak ch臋ci na sen).
Prawdopodobnie prze bod藕cowa艂em si臋, stres, du偶o my艣li, problem贸w, praca na trzy zmiany i sta艂o si臋. Mam mie膰 jeden z lek贸w a偶 do wiosny, a po藕niej zobaczymy. Szczerze to wierze, 偶e tak b臋dzie.

Udost臋pnij t臋 odpowied藕

Odno艣nik do odpowiedzi

@Sterydd Je艣li chodzi o sen to owszem Marihuana jest zajebista聽 ( tylko musisz to skonsultowa膰 z twoim lekarzem )聽 i od razu wypisze ci recept臋 馃槈

Udost臋pnij t臋 odpowied藕

Odno艣nik do odpowiedzi

Do艂膮cz do dyskusji

Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.

Go艣膰
Dodaj odpowied藕 do tematu...

×   Wklejono zawarto艣膰 z formatowaniem.   Usu艅 formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odno艣nik zosta艂 automatycznie osadzony.   Przywr贸膰 wy艣wietlanie jako odno艣nik

×   Przywr贸cono poprzedni膮 zawarto艣膰.   Wyczy艣膰 edytor

×   Nie mo偶esz bezpo艣rednio wklei膰 grafiki. Dodaj lub za艂膮cz grafiki z adresu URL.

• Dodaj now膮 pozycj臋...