Udyr 2,139 Napisano 21 Grudnia 2023 Grzybek sobie pracuje w pocie czoła, dżdżownice odrobine nieśmiałe. Wychodzą tylko przed zapaleniem świateł coś zjeść, miejsce żerowania przykryte 😄 Napewno otoczenie będzie gotowe do przesadzania ✌️ 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 21 Grudnia 2023 @Udyr jakby dać dżdżownice i tabsa od BioTabs.. to nie zaszkodzi robalom? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 21 Grudnia 2023 @Mr.Green dopóki dasz im coś jeść to będzie ok. One raczej tak mocno do tabsa lgnąć nie będą. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 23 Grudnia 2023 (edytowane) 15/0/0 Szkoda czasu bawić się w to w czasie świąt wiec przesadziłem dzisiaj do docelowych 16l. Mam nadzieje ze nie będzie za mocna mieszanka. kokos/wermikulit/perlit/wermikompost + 3 łyżki 4-4-4/2-8-4 w każdej kastrze i dodatkowo 8 łyżek stołowych mineral mix. Koniczyna jako żywa okrywa zasiana kilka dni temu. Teraz tylko podlewać i doglądać. Edytowane 23 Grudnia 2023 przez Udyr 2 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 23 Grudnia 2023 (edytowane) @Udyr dobre kasterki. Jak na takie małe krzaczki to bryła korzeniowa robi wrażenie 🙂 Edytowane 23 Grudnia 2023 przez Mr.Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 27 Grudnia 2023 19/0/0 Łby urwane, przestałem używać nożyczek bo palcami szybciej jest i bezpieczniej. Wegujemy dalej, okrywa wykiełkowała. Trzeba jakąś brzoskwinie świąteczna dać robalom bo po bananie prawie nie ma śladu 🙂 3 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 31 Grudnia 2023 23/0/0 Rosliny po usunięciu głównego pędu zasuwają aż miło. Wrzuciłem nową lampkę, stara już słabiej świeciła niż powinna. Teraz mam trochę lepsze spektrum + 660nm/uv/ir ✌️ Moc 100% ~ 60cm nad roślinami. Jeszcze tydzień może dwa i będzie trzeba przełączać na kwitnienie. 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 31 Grudnia 2023 @Udyr co to za sloneczko wisi nowe 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 31 Grudnia 2023 @Mr.Green firma ta sama co była phlizon, tylko wersja poprawiona z dodatkowymi diodami. Miałem jakiś kod rabatowy i zapłaciłem chyba 40 funa za qb. A pizga światłem jak zła. Dla własnej zabawy nie czuje potrzeby wydawania kroci na lampę, bo i tak się zwróci jej koszt po jednej uprawie 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 31 Grudnia 2023 @Udyr jak za 4 dyszki to jak za darmo dzisiaj 🙂 Ładnie wygląda i pasuję idealnie do namiotu. Ostatnio wspomniałeś w poście o wysłużonym ledzie to tak obstawiałem że wleci nowa lampa ale myślałem że dopiero po tym Grow 😛 W tym hobby wszystko się szybko zwraca 😄 jak wystarczy porzucać trochę stówka palenia i jakiś kokos wpada 😛 Ile watt? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 31 Grudnia 2023 @Mr.Green 100w, optymalnie do 0,25. O zwracaniu się miałem na myśli to ze wartość sprzętu jest nieporównywalnie mniejsza niż końcowy wynik. U mnie gram palenia to 5-10£ wiec wystarczy ze nie kupię tej dyszki i poczekam aż wyrośnie i mi się „zwraca” 😄 do handlu to się odpala 500w+ a nie takie pizdryki jak mój 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 31 Grudnia 2023 @Udyr a co w tej donicy jeszcze rosnie trawkę posiałeś 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 31 Grudnia 2023 @Pablo 1988 koniczyna, wszystko było opisane. Tu nie tylko obrazki są 🙂 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 31 Grudnia 2023 @Udyr koniczyna na szczęście moze znajdziesz czterolistna 😀 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 606 Napisano 31 Grudnia 2023 @Udyr tak żeś napisał, że już nie wstawię samych obrazków do fotorelacje, dałeś do myślenia A ten nick to z lola? Czy skąd udyr? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 31 Grudnia 2023 @szamayo kiedyś mnie ktoś tak nazwał bo jestem dosyć dużych rozmiarów. Jak niedźwiedź 😄 Nigdy nie grałem w lola właściwie. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 606 Napisano 31 Grudnia 2023 @Udyr fajna ksywka, kiedyś grałem w lola to tam właśnie udyr jest myślałem że jesteś fanatykiem xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 31 Grudnia 2023 Eeee 2024🤣🤣🤣 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 31 Grudnia 2023 @Resio666 jazda jazda.. 😄 lecimy ziom :)))) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 31 Grudnia 2023 No gdzie, u mnie dopiero za pół godziny 🤙 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach