moonka 3,391 Napisano 18 Marca @WymiataczMega trym jak trym. Bywaly lepsze🙂 schnie okolo tygodnia w zaleznosci od pogody. Teraz ma byc slonecznie i w muare cieplo wiec okna na poddaszu beda otwarte i bedzie schlo szybciej. Mysle, ze na weekend bede mogl sprobowac tematu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,391 Napisano 18 Marca @WymiataczMega co do odpadow to zapewne do wyrzucenia. Nie lubie masla, mleka ani innych wynalazkow🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,327 Napisano 18 Marca @moonka zioło głównie w bibułce? Ja lubię kombinować 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,391 Napisano 18 Marca @WymiataczMega od jakis 10 lat pale tylko i wylacznie jointy. Kilkukrotnie robilem maslo ale to nie dla mnie. Lubie sama czynnosc palenia jointa i tylko w taki sposob konsumuje ziolo. Mam schowane bongo w razie gdybym obudzil sie w srodku nocy i nie mial bym bletek ale w ciagu 10 lat uzylem je tylko raz😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,391 Napisano 19 Marca Dzien... kolejny🙃 Jako, ze siedze w domu na zwolnieniu lekarskim to nudzi mi sie i wymyslam😂 Wczoraj wpadlem do boxa i wycialem wszystkie wiatraki jakie byly na roslinach. Zostaly tylko takie, do ktorych ciezko bylo sie dostac bez zbednego dotykania topow. Dzisiaj zagladam do boxa a tam zmiany😅 purple chyba zaczyna nabierac kolorow. Listki robia sie wyraznie ciemno fioletowe a same topy elegancko nabieraja masy😀 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,391 Napisano 19 Marca @WymiataczMega jednak zrobilem cos z odpadow😅 jeszcze musze to dokladnie odparowac i wieczorem jaram😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,315 Napisano 19 Marca @moonka bubble hash? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,327 Napisano 19 Marca @moonka co to? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,391 Napisano 19 Marca (edytowane) @Boczelli @WymiataczMega no mozna tak powiedziec😅 otrzepalem zamarzniete liscie i stwierdzilem, ze dorzuce do nich lodu, zaleje lodowata woda i zrobie szejka. Calosc odparowana i jest taka mazia. Wyszlo cos ala olejek. Wlasnie skrecilem i odpalilem jointa z amnezji + moje resztki sampla z przed tygodnia + ta mazia. Gryzie w gardlo jak soczyste wiadro i rownie dobrze klepie w baniak Przy okazji zapytam. Jest sens ladowac jeszcze w rosliny pk? Mam na mysli atami bio bloombastic Edytowane 19 Marca przez moonka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,315 Napisano 19 Marca @moonka zalezy za ile chcesz scinac, ja 2-3tyg przed juz nic nie daje 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,327 Napisano 19 Marca @moonka ja dwa ostatnie tygodnie czystą 😉leje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,391 Napisano 19 Marca (edytowane) @Boczelli @WymiataczMega no wlasnie mysle, ze 2 tygodnie im wystarcza. @Boczelli patrzac po zdjeciach jestem z tydzien za Toba jesli chodzi o sytuacje w boxie Troche inaczej ma sie sytuacja z master kush. On moim zdaniem musi postaj jeszcze minimum 3 tygodnie i tutaj chyba mogl bym jeszcze zapodac w czwartek pk po raz ostatni? Edytowane 19 Marca przez moonka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,327 Napisano 19 Marca (edytowane) @moonka ja gdzieś dwa tygodnie za tobą jestem 😅 Ma tendencję do tycia. Przetrzymaj ją jak masz taką możliwość. U siebie muszę o raz ciąć. Dziewczyny na złość nie równo kwitną. Edytowane 19 Marca przez WymiataczMega 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,391 Napisano 19 Marca @WymiataczMega patrzac na zdjecie u Ciebie kielichy wydaja sie byc bardziej rozbudowane. U mnie wlasnie tego brak i mam nadzieje, ze jeszcze spuchna @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,315 Napisano 19 Marca @moonka no zalezy Ice Popy bede cial gdzies za tydzień, ale Critical potrzebuje jeszcze ze 3-4tyg to mu jebne konkretna dawka PK przy kolejnym podlaniu. To u Ciebie podobna sytuacja. Tylko kurde znowu bede musial ciac na raty, a suszyc nie ma gdzie 🤬 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,327 Napisano 19 Marca @moonka to od odmiany raczej bardziej zależne 🤷 @Boczelli znam ten ból 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,391 Napisano 19 Marca @Boczelli u mnie producent bloombastic podaje 1-2ml na litr. Myslalem zeby dac 3 ml i niech zjada ile moze. Wydaje mi sie, ze nie powinienen wyrzadzic jej tym zadnej krzywdy. Nastepne podlania chce rowniez zmniejszac ilosc podawanej wody. Czytalem, ze dobrze to dziala na rosliny w ostatnich tygodniach przed scinka podobnie jak obnizenie temperatury i nad tym tez wlasnie mysle. Mam dluga rure tylko musial bym ja jakos pociagnac do okna i zaczepic tak zeby nie bylo jej widac z zewnatrz🙃 drugi koniec do wentylatora wtlaczajacego i mialy by fajnie zimno w nocy😁 @WymiataczMega co do tendencji do tycia to master je ma na 100%. Na niej nie ma praktycznie zadnych mniejszych dolow poza niewyrosnietymi szczytami po topping i kazdy jest potezny a to nie koniec. Mam nadzieje, ze krotkie galezie utrzymaja topy i nie trzeba bedzie podwiazywac do syfitu😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,391 Napisano 19 Marca @Boczelli dlugo nie musialem myslec i polazlem na gore...(jest syf bo tam sie rowniez pracuje a nie tylko bawi kwiatkami😂) az jestem ciekaw o ile wychlodzi boxa😁 jak narazie 19° i 60% wilgotnosci 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,391 Napisano 21 Marca Maly offtop. Brakowalo mi doniczek do nastepnego grow bo wszystkie pozajmowane. Z kasa ostatnio nie ma lekko wiec znalazlem ogloszenie o sprzedazy doniczek gdzies w okolicy za 5€. Na zdjeciach bylo ich troche wiec nawet nie pytalem o ilosc bo wiedzialem, ze wystarczy. Jakie bylo moje zdziwienie gdy gosc wyskoczyl z 4 reklamowkami doniczek + kilka opakowan klipsow do pomidorow i opakowanie patyczkow do tych klipsow😅 dodam, ze pojechalem do niego rowerem i wzrok goscia gdy dotarlo do niego czym ja przyjechalem byl bezcenny. Przechodzac do sedna mam ze 100 doniczek od fajnych mini na sadzonki poprzez troche wieksze na 3 litrach konczac. Szkoda, ze nie ma wiekszych ale za 5€ nie ma co narzekac😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,327 Napisano 21 Marca @moonka spory arsenał. Patyki i klipsy by mi się przydały @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach