Skocz do zawartości
Gość

4x Purple Bud auto feminizowane 60x60 140W

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

A tez mi ostatnio brakowalo na pomidory i musialem zamowic i nawet jeszcze nie doszły 🤬

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Gdyby nie duza ilosc jasnych pistilow to juz bym je scinal🤪🤪 "galezie" chyba tylko sila woli jeszcze utrzymuja sie w pozycji powiedzmy pionowej. Niech wytrzymaja jeszcze przynajmniej tydzien... a wlasciwie ja musze wytrzymac tydzien zeby ich nie scinac😂😂

Co do scietej juz roslinki. Popcorn juz wzglednie wysuszony i dzisiaj pozwolilem sobie zaczac go powoli jarac😂 mimo zapachu trawy jest naprawde spoko. Smak jak i zakach w czasie palenia na plus. Czysta ziemia w pysku. W zapachu z reszta tez. Dobrze siada na glowe ale da sie po tym jeszcze funkcjonowac. Zobaczymy po wsadzenou w sloiki gdy nabierze klarownosci🙂

20240321_163445.jpg

20240321_163339.jpg

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Pytanko o swiatlo. Ostatnie tygodnie walicie max mocy czy w ktoryms momencie odpuszczacie? Nie wiem jak podejsc do tematu zeby bylo dobrze. Od dzisiaj leje purple juz sama lodowata wode a master dostal ostatniego solidnego kopa bloombastic. Zmniejszam rowniez dawki z wczesniejszych 2litrow na 1litr. Chce je w ten sposob troche przeglodzic a dodatkow w ten sposob mam mala wilgotnosc w boxie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Temat z pierwszego krzaka moge uznac za wysuszony🙂 waga pokazala 48gramow + to ci podbieralem od dwoch dni czyli w sumie okolice 50gramow. Takiego wyniku sie spodziewalem. Na foto 4 giety dla kumpla na sprobowanie. Zawsze dostaje gifta gdy mam cos swojego🙂

Jedna z pozostawionych purple ladnie nabiera kolorow a kolor jej lisci swiadczaly o rychlym jej koncu😁 

20240323_093442.jpg

20240323_092617.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Druga poszla do sciecia. Znalazlem chwile gdy rodzinka wyszla do sklepu😅Musialem zrobic miejsce w boxie zeby poczynic drobne zmiany w uprawie. Zdjec nie zrobilem po cialem i trymowalem na szybko. Cala akcja zajela 45minut😂 topy twardsze niz w pierwszej roslinie ale nie ma co sie dziwic bo zdazyly troche napuchnac. Reszta zostaje do momentu az faktycznie w 100% dojda bo juz teraz nie mam spiny ani z czasem ani z miejscem🙂

Przestawione. Lampa nad mala roslina na 20% a druga na 60%. Moze jej nie popali🙂

20240324_150157.jpg

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Troche kolorkow przy poniedzialku🙂 i master kush, ktore mogl by sie pospieszyc😂

20240325_094040.jpg

20240325_094024.jpg

20240325_094120_compress14.jpg

20240325_094114_compress7.jpg

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@moonka chyba sie pospieszyles z tymi pestkami. Ja tu widze spokojnie jeszcze 3-4tyg. 

Ta na ostatnim zdj to Master kush? Beda maczugi potezne 👌

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Temacik z drugiej rosliny trafil do sloikow. Waga pokaza 61gramow + okolo gram, ktory wzialem wczoraj wieczorem. Szalu nie ma ale topy w wiekszosci fajnie zbite i twarde oraz z duza iloscia zywicy. 200gramow ktore na poczatku zakladalem zebrac z 4 roslin jest juz raczej pewne bo juz mam w sumie 110gramow a jeszcze dwie stoja w boxie🙂

20240329_110017.jpg

20240329_110104.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Szybki rzut oka na box przy okazji pojscia na poddasze i moim oczom ukazal sie smutny widok. Purple nie wytrzymuje juz ciezaru topow i klada sie na wszystkie strony. Jako, ze sa swieta i nie mam na to czasu to tylko na szybko podwiazalem co moglem aby w miare stalo w pionie i musi wytrzymac az znajde dluzsza chwile

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

nie mialem pomyslu jak to ogarnac aby  bylo dobrze wiec zwiazalem calego krzaka sznurkiem😂 teraz juz raczej nic sie nie polozy😅 + troche drutu dla pewnosci😂

20240401_125901.jpg

20240401_125913.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@moonka tyczki bambusowe lub patyki ewentualnie wiazanie do sufitu jak pomidory, tez musialem podpierac bo juz 2 galezie sie ulamaly od ciezaru.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

W weekend ucialem dolnego topka z master kush na sprobowanie. Wlasnie urzadzilem sobie poranna degustacje i pomimo nutki wilgoci smakuje i pachnie przyzwoicie. Pozniej wrzuce zdjecia roslinek bo musze isc wyciac wyschniete liscie

20240404_085010.jpg

Pousuwalem wyschniete liscie i tak oto prezentuja sie na ten moment🙃

20240404_091929_compress82.jpg

20240404_092042_compress58.jpg

20240404_092124_compress43.jpg

20240404_091941_compress37.jpg

20240404_092107_compress68.jpg

20240404_092116_compress47.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Z dnia na dzien jesien wchodzi co raz bardziej. Wczoraj wycialem suche liscie a dzisiaj mogl bym powtorzyc przycinanie🙃Daje jej max tydzien i leci pod sekator bo trichomy mleczne delikatnie przechodza w bursztyn ale widac rowniez jeszcze troche przezroczystych. Dodatkowo martwi mnie troche wilgotnosc odkad dostawilem automaty. Po podlaniu podnosi sie do ponad 55% a w nocy 65%...  Zaczalem przygladac sie topom w poszukiwaniu oznak plesni ale jak narazie czysto. Gorzej bedzie z master kush bo on potrzebuje jeszcze czasu ale jesli nie zejde z wilgotnoscia to kosa nadejdzie szybciej🤷‍♂️

20240405_114459.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi