moonka 3,389 Napisano 21 Marca @WymiataczMega no mi akurat tez sie przydadza do pomidorkow🙂 arsenal doniczek jest spory. Bedzie w co przesadzac🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 21 Marca A tez mi ostatnio brakowalo na pomidory i musialem zamowic i nawet jeszcze nie doszły 🤬 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 21 Marca (edytowane) Gdyby nie duza ilosc jasnych pistilow to juz bym je scinal🤪🤪 "galezie" chyba tylko sila woli jeszcze utrzymuja sie w pozycji powiedzmy pionowej. Niech wytrzymaja jeszcze przynajmniej tydzien... a wlasciwie ja musze wytrzymac tydzien zeby ich nie scinac😂😂 Co do scietej juz roslinki. Popcorn juz wzglednie wysuszony i dzisiaj pozwolilem sobie zaczac go powoli jarac😂 mimo zapachu trawy jest naprawde spoko. Smak jak i zakach w czasie palenia na plus. Czysta ziemia w pysku. W zapachu z reszta tez. Dobrze siada na glowe ale da sie po tym jeszcze funkcjonowac. Zobaczymy po wsadzenou w sloiki gdy nabierze klarownosci🙂 Edytowane 21 Marca przez moonka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,321 Napisano 21 Marca @moonka mordo to twoje, pal śmiało 🔥😉. Popcorn dobry to jakie pyszne muszą być szczyty🤤🤤🤤🤤 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 21 Marca @WymiataczMega beda podobnej jakosci jak popcorn. Topy nie beda jakos szczegolnie twarde a raczej jak w automatach troche krzaczaste @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 22 Marca Pytanko o swiatlo. Ostatnie tygodnie walicie max mocy czy w ktoryms momencie odpuszczacie? Nie wiem jak podejsc do tematu zeby bylo dobrze. Od dzisiaj leje purple juz sama lodowata wode a master dostal ostatniego solidnego kopa bloombastic. Zmniejszam rowniez dawki z wczesniejszych 2litrow na 1litr. Chce je w ten sposob troche przeglodzic a dodatkow w ten sposob mam mala wilgotnosc w boxie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 22 Marca @moonka ja 2 tyg przed koncem daje mniej swiatla @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 23 Marca Temat z pierwszego krzaka moge uznac za wysuszony🙂 waga pokazala 48gramow + to ci podbieralem od dwoch dni czyli w sumie okolice 50gramow. Takiego wyniku sie spodziewalem. Na foto 4 giety dla kumpla na sprobowanie. Zawsze dostaje gifta gdy mam cos swojego🙂 Jedna z pozostawionych purple ladnie nabiera kolorow a kolor jej lisci swiadczaly o rychlym jej koncu😁 2 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 24 Marca (edytowane) Druga poszla do sciecia. Znalazlem chwile gdy rodzinka wyszla do sklepu😅Musialem zrobic miejsce w boxie zeby poczynic drobne zmiany w uprawie. Zdjec nie zrobilem po cialem i trymowalem na szybko. Cala akcja zajela 45minut😂 topy twardsze niz w pierwszej roslinie ale nie ma co sie dziwic bo zdazyly troche napuchnac. Reszta zostaje do momentu az faktycznie w 100% dojda bo juz teraz nie mam spiny ani z czasem ani z miejscem🙂 Przestawione. Lampa nad mala roslina na 20% a druga na 60%. Moze jej nie popali🙂 Edytowane 24 Marca przez moonka 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 25 Marca (edytowane) Troche kolorkow przy poniedzialku🙂 i master kush, ktore mogl by sie pospieszyc😂 Edytowane 25 Marca przez moonka 1 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 25 Marca (edytowane) @moonka chyba sie pospieszyles z tymi pestkami. Ja tu widze spokojnie jeszcze 3-4tyg. Ta na ostatnim zdj to Master kush? Beda maczugi potezne 👌 Edytowane 25 Marca przez Boczelli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 25 Marca @Boczelli jesli sie pospieszylem to pestki posiedza dluzej w malym boxie😉 ostatni to master. Beda maczugi😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 26 Marca Calkiem fajnie rozbudowane korzenie🙃 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 29 Marca Temacik z drugiej rosliny trafil do sloikow. Waga pokaza 61gramow + okolo gram, ktory wzialem wczoraj wieczorem. Szalu nie ma ale topy w wiekszosci fajnie zbite i twarde oraz z duza iloscia zywicy. 200gramow ktore na poczatku zakladalem zebrac z 4 roslin jest juz raczej pewne bo juz mam w sumie 110gramow a jeszcze dwie stoja w boxie🙂 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 29 Marca I zdjecia dwoch panienek, ktore zostaly + trzecia na gape😂 3 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 31 Marca Szybki rzut oka na box przy okazji pojscia na poddasze i moim oczom ukazal sie smutny widok. Purple nie wytrzymuje juz ciezaru topow i klada sie na wszystkie strony. Jako, ze sa swieta i nie mam na to czasu to tylko na szybko podwiazalem co moglem aby w miare stalo w pionie i musi wytrzymac az znajde dluzsza chwile @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 1 Kwietnia nie mialem pomyslu jak to ogarnac aby bylo dobrze wiec zwiazalem calego krzaka sznurkiem😂 teraz juz raczej nic sie nie polozy😅 + troche drutu dla pewnosci😂 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 1 Kwietnia @moonka tyczki bambusowe lub patyki ewentualnie wiazanie do sufitu jak pomidory, tez musialem podpierac bo juz 2 galezie sie ulamaly od ciezaru. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 4 Kwietnia W weekend ucialem dolnego topka z master kush na sprobowanie. Wlasnie urzadzilem sobie poranna degustacje i pomimo nutki wilgoci smakuje i pachnie przyzwoicie. Pozniej wrzuce zdjecia roslinek bo musze isc wyciac wyschniete liscie Pousuwalem wyschniete liscie i tak oto prezentuja sie na ten moment🙃 3 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 5 Kwietnia Z dnia na dzien jesien wchodzi co raz bardziej. Wczoraj wycialem suche liscie a dzisiaj mogl bym powtorzyc przycinanie🙃Daje jej max tydzien i leci pod sekator bo trichomy mleczne delikatnie przechodza w bursztyn ale widac rowniez jeszcze troche przezroczystych. Dodatkowo martwi mnie troche wilgotnosc odkad dostawilem automaty. Po podlaniu podnosi sie do ponad 55% a w nocy 65%... Zaczalem przygladac sie topom w poszukiwaniu oznak plesni ale jak narazie czysto. Gorzej bedzie z master kush bo on potrzebuje jeszcze czasu ale jesli nie zejde z wilgotnoscia to kosa nadejdzie szybciej🤷♂️ 1 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach