mateo 956 Napisano 27 Lutego 4 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 2 Marca 2 tydzień trzeba zrobić mix blom z grow bo zaczyna brakować azotu światło dalej tak jak tydzień temu piją po ok 6ldo 7l szronia się coraz bardziej mam zamontowane exstra paski LED o czerwonym światłem świece pół h zanim się włącza pół h na koniec dnia wilgotność dalej duża ale mieszające dobrE owiewaja rośliny ostatnio w 2 tygodniu tak nie szronily nie będzie duże szczyty ale będzie ich dużo niech mają jeszcze dobra moc😎 3 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 2 Marca (edytowane) Rośliny po✂️✂️✂️ oraz wyrównane wysokości na podstawkach, dodatkowo rozciąganie drutami bo siatka nie dawała rady wszystko się dzwigalo Edytowane 2 Marca przez mateo 4 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 2 Marca @mateo Jak zawsze kozak 💪❤️ podręcznikowo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 2 Marca Właśnie wiem gdzie błędy robione ale już jest poprawka👍👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 2 Marca @mateo ostatnim razem napisałeś u mnie "ale równo".... teraz ja napiszę to samo... ujarzmiłeś je pięknie i ładnie, równo prowadzisz. Jak to zrobiłeś? Nie LST tylko topping tam jest i tylko te główne łodygi później drutami łapiesz i odginasz? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 2 Marca Za każdym razem jak odrasta coś to wiąże drutem miękkim i do ziemi wiadomo z umiarem ale mogę się pochwalić 3 złamaniami w 1 było ok 15 czyli jest progres🫣 Te druty co widzisz teraz to tylko służą za rozchylenie łodyg żeby powietrze z wentylatorów mogło przechodzić pomiędzy, ta mała była tak zbita że był by problem z pleśnią na 80% obstawiam Topping plus lst 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 9 Marca tydzień 3 kwitnienia Wszystko bez zmian rośliny nabite dostały troszkę mniejsza dawkę bloom 2 potrzebowały 2x calmag ogarnięte👍 światło jak tydzień temu nic nie zmienia. Skoro ładnie się szronią za ok 2 tygodnie UV na min pH 6.5 Światło 90% Wilgotność 45-50 Temp dzień/noc 23/19 5 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 9 Marca @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 15 Marca Mam problem mianowicie rośliny ładnie kwitły ale 2 stanęły i topy nie puchną. Jedna ładnie nabite grube ropy 2 nabite ale mniej dojrzałe a 2 mają dużo ale drobniejsze jaka może być przyczyna Geny? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 16 Marca @mateo zapewne 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 18 Marca (edytowane) tydzień 4 kwitnienia Dzień podlewania ogólnie wszystko tak jak wcześniej nic się nie zmieniło poza podaniem samego ok i boost z canny bo ostatnio ktoś pisał że po GS mogą być braki pk myślałem że to callmag dostały 2 rośliny dawkę większą i nic się nie zmieniło spr ok widać różnicę w krzakach i może mój problem czemu topy wolno puchną też są z winy braków pk🤔🤔 Edytowane 18 Marca przez mateo 3 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 18 Marca Tam gdzie ok ma być pk🫣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 26 Marca A więc zostało podane trochę ok do żółtych i jest ok ostatnie 2 do 3 tygodnie już 2 zaczynają się wyjadać dziś dołożone UV nie chce zepsoc spr może bezpiecznie podawać 1 tydzień 15min w centrum dnia i zwiększyć do pół h? Dziś wyciętych kilka liści i mega klej na rękach za niedługo próbka 🤞🤞 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 29 Marca (edytowane) Goryle już zbliżają się ku końcowi ustawione tylko pH i podane tylko pk następne podlanie to już całkowite płukanie . 2 zaczęły się wyjadać robić im też płukanie czy zostawić w spokoju? Wilgotność od 40 do 50 światło 💯 na wysokości od 30 do 40 cm zależy który pąk UV po 15min 3 dzień Edytowane 29 Marca przez mateo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 29 Marca @mateo tak obserwuję twoja gorille i wiele się różni, choć mamy je w podobnym wieku, tyle że ty masz sezona a ja auto😁 jakoś wydają się mieć jeszcze dobre 3tygodnie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 29 Marca (edytowane) 1.5 do 2 tygodni im zostalo .Poszukaj moich fot z pierwszego sadzenia nie ma relacji bo za późno dołączyłem do forum teraz gorzej to wygląda, wcześniej pierwszy namiot pierwsze rośliny to dbałem bardziej teraz chciałem spr poprawic i lepiej nie wyszło ale Boruca Bannera sobie zobacz wrzuciłem do dbania o rośliny bo wtedy się odwdzięczają mega @WielebnyMerry Edytowane 29 Marca przez mateo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 29 Marca Ja cię rozumiem, ale spr. U mnie jak wygląda Gorilla Frost XXL 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 30 Marca (edytowane) @WielebnyMerry ja nie chcę mieć 1 głownego wolę mieć cały namiot podobnej wielkości jak pięść i nie zależy mi na wysokości to że XXL to nie znaczy że musi być duża chodzi o jakość i ilość ostatnio 1.5 kg z 5 krzaków miałem bardzo dobrej jakości palenia😉nie lubię popcornu🤣 Skoro dla ciebie XXL to 1 top tosię nie rozumiemy heh 🫣😁 Edytowane 30 Marca przez mateo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 1 Kwietnia 2 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach