grim1234 0 Posted November 13 Cześć. Ostatnio w aptece skończył się Jean Guy. Była to odmiana niesamowicie dobrze na mnie działająca: uczucie lekkości, poprawa humoru, lepsze myślenie, więcej energii. No strzał w dziesiątkę po prostu. W dodatku mogę to palić praktycznie non stop i mam zero jakichkolwiek nieprzyjemnych odczuć czy przemęczenia. Niestety są braki i musiałem wybrać coś innego. Farmaceutka dała mi White Widow - co okazało się tragedią. Wgniata w fotel, potęguje bóle psychosomatyczne, na które cierpię, uczucie zmęczenia, w dodatku nie da się tego palić długo, bo przemęcza. Z niezadowolenia kupiłem jeszcze inną odmianę, z braku laku był to Rockstar - no cóż, usypiacz :P Z faktem tym zadzwoniłem do lekarza zapytać o jakąś inną odmianę, podobną do Jean Guy. Zaproponował mi Headband, a sam podpytałem też o Mango, bo w zasadzie poza tymi dwoma niewypałami tylko to u mnie w mieście jest dostępne. Powiedział, że Mango mogę spróbować. Ale wolę zapytać Was: czy Mango daje radę jako relaksująca, przyjemna i nieprzepalalna odmiana? I czy macie jakieś sugestie co do odmian podobnych do Jean Guy? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kibic 130 Posted November 13 @grim1234 trzeba by było sprawdzić jaką ma ta Mango genetykę, Jean Guy z tego co piszesz wydaje się być odmianą sativa i taką należało by szukać Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
grim1234 0 Posted November 13 (edited) @Kibic Lekarz mówił, że Jean Guy to bardzo wyważona hybryda. Edited November 13 by grim1234 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
vego1989 465 Posted November 13 2 godziny temu, grim1234 napisał: @Kibic Lekarz mówił, że Jean Guy to bardzo wyważona hybryda. Lemon skunk( red no.2), hybryda 50/50 bardziej pobudza, dodaję kreatywności... Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
grim1234 0 Posted November 13 @vego1989 Odmiana niedostępna u mnie, ale zapamiętam, dzięki. A coś o Mango jesteś w stanie powiedzieć? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zielone krainy 4,434 Posted November 14 @grim1234 Im więcej genu sativy tym efekt będzie dla ciebie lepszy, bo szukasz energii, kreatywności, poprawy humoru, a nie wbicia w fotel, jakie ma miejsce właśnie przy genie indica. Sprawdź jakie odmiany masz dostępne u siebie w aptece, a potem sobie sprawdź w necie, jaka z nich ma najwięcej genu sativa i w nią celuj. Jeśli pytasz o odmianę Mango - FANTASEEDS, to jest to głównie indica, więc będziesz miał efekt, jakiego nie chcesz. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites