Magik88 5 Napisano 8 Listopada 2023 Czołem, Mam pytanie odnośnie brązowych plam na liściach - jak na zdjęciach. Czytałem, że to może być niedobór magnezu lub grzyb. Ktoś może miał podobne i może mnie upewnić? Na wszelki wypadek dorzuciłem Calmag do "diety". Stosuje standardowa trójcę Biobizza + pH down, ziemia Light mix. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,384 Napisano 8 Listopada 2023 @Magik88 widziałem podobne. Nazywało się to coś z tytoniem podobne😅 Liście są suche? Nie powinno to wpłynąć na jakość pąków. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 8 Listopada 2023 @Magik88 Daj zdjęcia bez światła panelu/hps, bo światło utrudnia identyfikacje problemu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 669 Napisano 8 Listopada 2023 (edytowane) Wygląda na niedobór Fosforu ( mógł zostać zablokowany przez zbyt niską temperaturę lub za dużo podlewane . 2 opcja niedobór Manganu ( na szybko tyle znalazłem ) Edytowane 8 Listopada 2023 przez Resi666 dodane informacje 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach