PaprykaPatryka 4 Napisano 28 Października 2023 Jakieś rady ? Sugestie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Października 2023 @PaprykaPatryka Rady takie, że masz głodne rośliny, jakie chcą jeść, jak mowa o tych, które są jaśniejsze, nie mówię o tej w lewym rogu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PaprykaPatryka 4 Napisano 28 Października 2023 Bo ja się martwiłem , że przesadziłem z nawozem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 29 Października 2023 @PaprykaPatryka który tydzień flo? Na moje oko to na dzień dobry azotu trochę potrzebują oraz na pewno fosforu( kwiatostany żeby zrobiłby się jak największe) W drugiej fazie flo dorzuciłbym więcej potasu (duże kwiatostany żeby nabrały masy i twardości). Dajesz też jakieś witaminy? @Testerprzerzuć post do odpowiedniego działu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,362 Napisano 29 Października 2023 Daj im jeść 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PaprykaPatryka 4 Napisano 29 Października 2023 @mirecki 2 tydz . Dałem już większą dawkę bioblooma , resztę od bio bizza według tabeli , greensensation . Mam super vit . Posypałem ziemię bat guano na górę. @WymiataczMega dałem, w sumie to rzadko dostawały sama wodę, ale dawki dawałem mniejsze. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach