dominikoo22 11 Napisano 12 Października 2023 Dziewczynka ma około 2 miesiące Ziemia gardenic Żarówki 3x2500lm Nie nawożona leci na samej wodzie z pH 6.0 Wentylator 5w jakiś komputerowy Dziewczynka zaczęła kwitnąć jakieś 1,5 tygodnia temu i od paru dni zauważyłem że zaczęły jest żółknąć górne liście co może być przyczyny jakiś niedobor ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 12 Października 2023 @dominikoo22 glodna jest. Daj zblizenie na szczyty bo chyba jaja tam widze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominikoo22 11 Napisano 12 Października 2023 (edytowane) @Boczelli jakie jaka stary normalnie preflowery są fajnie kwitnie ale widzę że mogła by jeszcze lepiej kwitnąć Masz jakiś pomysł co jej może brakować ? Mam nawóz pk13/14 z plagrona tylko pytanie czego jej brakuje Edytowane 12 Października 2023 przez dominikoo22 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 12 Października 2023 @dominikoo22 Podstawkę na bloom dawaj, na pk 13/14 za wcześnie. Tylko nie startuj od pełnej dawki, 1/2 dawki na opakowaniu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominikoo22 11 Napisano 12 Października 2023 @Zielone krainy Podstawkę na bloom dawaj ? Stary możesz to jakoś prościej bo nie załapałem wiesz masz do czynienia z pełnym amatorem hah A tak wgl dla porównania tak wyglądała 6 września @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 12 Października 2023 @dominikoo22 Na każdą fazę masz podstawkę, czyli nawóz podstawowy. Na fazę wzrostu grow, a na fazę kwitnienia bloom. Pk 13/14 to dodatkowy fosfor i potas, daje się to od około 4 tygodnia kwitnienia. Zakup bloom, jak nie masz, czyli nawóz podstawowy na kwitnienie, może być z Plagronu, Canny, Biobizz, jak tam chcesz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominikoo22 11 Napisano 12 Października 2023 @Zielone krainy Ten będzie okej? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Października 2023 Siema ile dałeś za zarowki?kupilem hps i ciężko zbic mi temperaturę i podnieść wilgotność @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominikoo22 11 Napisano 12 Października 2023 @Pablo 1988 no hps to totalne gówno jak dla mnie , żarówki z firmy LSC kupione w action Wyobrażam sobie jak ten hps musi grzać jak te moje 3 żaróweczki dają radę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 12 Października 2023 @dominikoo22 Tak może być, tylko ten jest organiczny, jest słabszy więcej lać trzeba niż mineralnych, ale będzie ok. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Października 2023 @dominikoo22 wydałem parę złoty na to wszystko i jestem nie zadowolony @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominikoo22 11 Napisano 25 Października 2023 @Zielone krainy podlałem ją tym nawozem i wygląda tak , dalej coś z nią jest i za chuja nie co @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 25 Października 2023 @dominikoo22 Zaczęła kwitnąć, pojawiły się prefolwery, musisz ją odpowiednio karmić. Nie wygląda źle. Tam ci może światła brakować trochę, dlatego może kwitnąć wolniej. Oklej lepiej tą szafkę, by ściany odbijały światło. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,338 Napisano 25 Października 2023 (edytowane) Np. użyj do tego folię aluminiową 👊 Edytowane 25 Października 2023 przez WymiataczMega @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominikoo22 11 Napisano 22 Listopada 2023 Fajnie kwitnie tylko końcówki liści zaczęły żółknąć i wysychać czy to przez że za dużo nawozy dałem , lać jej teraz sama wodę i zobaczyć jak będzie reagować ? VID20231122203304.mp4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,338 Napisano 22 Listopada 2023 @dominikoo22 dokładnie. Lej wodę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominikoo22 11 Napisano 22 Listopada 2023 A jak myślisz ile jej zostało do kosy jak nic nie spierdole haha pewnie 6-7 tygodni ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 22 Listopada 2023 @dominikoo22 Zostało jej całe kwitnienie, bo wygląda, jakby dopiero zaczęła kwitnąć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,138 Napisano 23 Listopada 2023 (edytowane) Czy te liście i ich końce to nie jest przypadkiem objaw niedoboru cynku? (totalny strzał więc proszę o wyrozumiałość) @dominikoo22 więcej niż 6-7 tygodni Edytowane 23 Listopada 2023 przez Lady Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominikoo22 11 Napisano 26 Listopada 2023 @Zielone krainyjak myślisz dobrze wystarczająco spuchnie pod tymi żarówkami VID20231126212813.mp4 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach