WymiataczMega 2,322 Napisano 24 Listopada 2023 @Hulk idą elegancko👌 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 28 Listopada 2023 (edytowane) Witam szanowne grono 😁 Jestem w szoku jak w przeciągu kilku dni zmieniają się gwiazdeczki - puchną 😍 Na dwóch paniach powoli preflowery zaczynają brązowieć 🙃 Uwielbiam ten widok 🥰🤩🤩🤩🤩 Edytowane 28 Listopada 2023 przez Hulk 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Listopada 2023 @Hulk Po co ci ta siatka ? Przecież wiadomo, że na scrog już nie pójdą, bo ich szczyty są za nisko usytuowane względem wysokości siatki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 29 Listopada 2023 @Zielone krainy pisałeś już o tym kilka stron wcześniej, pamiętam.. Zostawiłem ją bo naciągnąłem wcześniej zanim pisaliśmy kilka szczytów bo szły do góry i już nie ruszałem. Tak myślę że później na niej położę jakąś drobną siatkę z tworzywa i zrobię ruszt może do suszenia 🤔 Pamiętam że jest za wysoko 🤗 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 29 Listopada 2023 @Hulk Sznurek jednak byle nie dotykał topów, bo może w tym miejscu utworzyć się pleśń, jak robi się scroga to topy są nad siatka i nic nie dotyka topów, bo doły są wycięte. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 29 Listopada 2023 @Zielone krainy dzięki za info. Sprawdzę i ewentualnie poprawie 😊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Listopada 2023 No nieźle jak na pierwszy strzał konkretne maczugi się tworzą 😁🪴 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 29 Listopada 2023 @Pablo 1988 no też jestem pod wrażeniem 🤩🥰 Naprawdę zaczęły przybierać na masie 🤗 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 29 Listopada 2023 @Hulk Bo wariacie pakujesz w nie kurwa Teścia 😄 zaczynają być nabite jak moje jajca po 3 dniach 😄 szacun ziomek zajebista robota ✌️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,322 Napisano 29 Listopada 2023 @Hulk dobry kolor trzymają 👍 teraz w kolby będzie szło. Co dajesz papu? Z azotu warto przy zaawansowanym kwitnieniu zjechać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 29 Listopada 2023 (edytowane) @Resi666 hahaha rozjebałeś mnie.. teść i tren leci🤣 @WymiataczMega codziennie daje im 5 ml biobloom w szklance wody a co 3 dzień 5 ml biobloom + 0,4 ml calmagu na 1 L jak podlewam.. I na razie nie zauważyłem niedoborów.. chyba się wstrzeliłem w końcu z potrzebami bo na tych dwóch słabszych odzyskałem kolory na liściach.. A dalej czas pokaże 🙃 @Zielone krainy sprawdziłem sznurki i faktycznie kilka dotykało kwiatów.. usunąłem je 💪🧐 Edytowane 29 Listopada 2023 przez Hulk 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,118 Napisano 29 Listopada 2023 5ml Bloom/szklankę to jest 25ml/1 litr? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 29 Listopada 2023 @Hulk To dobrze, bo takie sznurki dotykające topa stanowią pewne ryzyko pojawienia się pleśni. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 30 Listopada 2023 @WBB już teraz patrzę tylko na stężenie NPK 😊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 2 Grudnia 2023 34 dzień od pojawienia się preflowerów 🙃 Najpierw masa potem blant.. 😅 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,322 Napisano 2 Grudnia 2023 @Hulk elegancko👍 Test był? Ja bym już testował hahaha 🙊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 2 Grudnia 2023 @WymiataczMega Szybki jesteś w testowaniu :D Jednak owszem coś by tam klepnęło. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,322 Napisano 2 Grudnia 2023 @Zielone krainy zostałem zdjęty jak 5 z lady😉 Uważam że test własnego plonu jest jak najbardziej na miejscu 👍 Swoje sampelki próbuje i mam zarys jak potencjał będzie w nich podczas docelowej kosy. Trochę może głupie, ale podnosi na duchu.haha @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 2 Grudnia 2023 @WymiataczMega Jak chodzi o testy to mają sens pod koniec uprawy, jakieś 2-3 tygodnie przed planowaną kosą, raczej wcześniejsze próby testowe niczego ci nie powiedzą, bo roślina jest całkiem niedojrzała, ale klepnąć klepnie, jak nie palisz na co dzień dojrzałego zielska. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,322 Napisano 2 Grudnia 2023 @Zielone krainy wiem to. Teraz mam detoks. Więc testy odpadają 🤦 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach