WymiataczMega 2,486 Napisano 14 Grudnia 2023 @Mr.Green @Hulk nic nie szkodzi jak się czasem na ziarenko trafi👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 14 Grudnia 2023 @Mr.Green i @WymiataczMega w takim razie chyba jutro fryzjer 🤭💪 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Grudnia 2023 @Hulk dawaj przystrzygaj tak jak trzeba I pokaz foty czopinkstonow🪴😎👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 15 Grudnia 2023 @Pablo 1988 nie wiem czy zrobię tak jak trzeba bo nie mam w tym wprawy ale coś tam zapewne ujmę 🤭 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,486 Napisano 15 Grudnia 2023 @Hulk już po fryzjerze?👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 16 Grudnia 2023 @WymiataczMega wczoraj późno wróciłem z pracy więc już nie miałem siły.. Ale zauważyłem że jak za oknem spadła temperatura i zmniejszyła się wilgotność to zaciąga te powietrze i już wilgotność niższa.. Jeszcze dzisiaj w dzień zobaczę bo dzisiaj podlewanie. Jeśli będzie wysoko to tnę je, jeśli koło 50 % to rozważę 😅 Trochę się boje bo mam rośliny gęste, blisko siebie przez LST i nie chciałbym czegoś ułamać na koniec uprawy 🙆 Bije się z myślami co robić 🤣🤣🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 16 Grudnia 2023 Aaaa i bym zapomniał.. mam tam w piwnicy teraz 18 st.. nie wiem czy też by się to źle nie odbiło jak je wyjmę 🤔🙆 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 16 Grudnia 2023 Pół reklamówki liści poszło do pieca 🤣 Mam nadzieję że nie odchorują tego 😅 3 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Grudnia 2023 (edytowane) Stary masz tam grubo jak myślisz ile zbierzesz? Masz jakieś przypuszczenia? Oglądasz trichomy?😎fryzjer dobra robota napewno nie zaszkodzi 👍te z dołu topki tez bym wykarczowal ale twoje wariatki więc robisz jak chcesz💪 Edytowane 16 Grudnia 2023 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 16 Grudnia 2023 @Pablo 1988 nie wiem czego i ile się spodziewać bo to pierwsze grow 😅 Trichomy w większości już same mleczne więc wypatruję pojawienia się bursztynowych.. za 14 dni minie 12 tydzień więc może do tego momentu już będą 😅 Mam nadzieję że fryzjer nie odbije się czkawką 🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 22 Grudnia 2023 Wesołych Świąt moi drodzy.. 😁 Udanych i owocnych upraw zakończonych mega topami oraz żadnych niedoborów i szkodników 🤭 Wesołychhhhhhh 🧑🎄 1 3 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Grudnia 2023 @Hulk Wesolych jak na pierwszy strzał 💪 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,312 Napisano 22 Grudnia 2023 @Pablo 1988 grube topy 😉 dobra robota. Będzie co palić 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Grudnia 2023 @Mr.Green dzieki spoko nie ma za co pochwała należy sie @Hulk🎅🌲 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 22 Grudnia 2023 @Mr.Green jakiś delikatny blancik się skręci 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,312 Napisano 22 Grudnia 2023 @Pablo 1988 pojebało mi się. Nie zauważyłem hehe 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,486 Napisano 22 Grudnia 2023 @Hulk wesołych świąt 👊 Piękny ogród 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,312 Napisano 22 Grudnia 2023 @Hulk dla Ciebie miały być gratulację 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 22 Grudnia 2023 @Mr.Green to się wytnie 🤣🤣@WymiataczMega zobaczymy co ten ogród da na koniec 🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,486 Napisano 22 Grudnia 2023 @Hulk ładne pałki masz to i towaru będzie. Mój weed już na święta suchy w słoikach będzie😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach