WBB 2,117 Napisano 14 Listopada 2023 @Prepers piszą tam, że nie jest zabronione tylko nie powinno się... Każą za to pół litra spirytusu użyć 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 14 Listopada 2023 @WBB A co do rad elity, jestem sceptyczny ty sam wiesz najlepiej co robiłeś przy roślinach, już słyszałem że na moich roślinach mam niedobory, gdybym wtedy nawóz zapodal padły by wszystkie, po prawie tyg lania samej wody rośliny odżyły. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,117 Napisano 14 Listopada 2023 @Prepers a czemu jednym ufasz a drugim nie? Tak z ciekawości pytam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 14 Listopada 2023 @WBB Dasz link? Poczytam sobie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,117 Napisano 14 Listopada 2023 @Prepers no sam kazałeś tam czytać 🙂 https://2fast4buds.com/pl/news/organiczne-pestycydy-dla-konopi-indyjskich-oleju-neem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 14 Listopada 2023 @WBB Slucham porad, a potem je sprawdzam, powiedziałem tylko że jakbym miał się słuchać tak zwanej elity, to rośliny by mi padły, nie twierdzę że ktoś kto mi tak pisał nie ma pojecia @WBB Gosciu naucz się czytać xd @WBB alternatywa na olej neem jest soda i spirytus , a nie że olej neem masz mieszać, jak w jest napisane że jak podasz olej neem na blomie roślina jest nie zdatna do spozycia @WBB Wiedziqlem o tym, ale ja do swoich roślin nie będę łał %, czy sody @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 14 Listopada 2023 7 minut temu, Prepers napisał: A co do rad elity, jestem sceptyczny ty sam wiesz najlepiej co robiłeś przy roślinach, już słyszałem że na moich roślinach mam niedobory, gdybym wtedy nawóz zapodal padły by wszystkie, po prawie tyg lania samej wody rośliny odżyły. Jebłem😂 chłopie lampę dałeś jak trzeba i przestała pożerać tyle pierwiastków. Przestałeś lać w chuj nawozów to skończyły sie antagonizmy. Ja tam urażony się nie poczułem, ale pisanie o czymś o czym się jeszcze nie ma pojęcia to najprostsze żeby ta elita tu być. Kilku żółtych już było co pytało jak mają prowadzić rośliny 😂 A olej stosowałem dwa razy w tym raz na flo. Juz nigdy go nie zastosuje. Z prostego powodu. Sa lepsze środki od tego. Nie dlatego że popsuł smak. Po leżakowaniu paliło się go normalnie. Olej jest skuteczny i bezpieczny. Tylko odpowiednie proporcje 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 14 Listopada 2023 Możecie się tu nie kłócić? Kupiłem nowy nawóz, fotki wyżej bo spamujecie 😁 Jak łączyć z Biobloom żeby nie przenawozic??!! 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,117 Napisano 14 Listopada 2023 Właśnie @grolsch3jedną nogą już jest w Elytach naszych 🙂 Teraz, Hulk napisał: Możecie się tu nie kłócić? Kupiłem nowy nawóz, fotki wyżej bo spamujecie 😁 Jak łączyć z Biobloom żeby nie przenawozic??!! 😁 A czemuś nie wziął tego z BioBiza... nie ma azotu i można prosto z butelki ponoć też lać 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 14 Listopada 2023 @WBB bo podkusilo mnie dodatkowo żelazo 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 14 Listopada 2023 (edytowane) @grolsch3 Źle mnie zrozumiałeś, i nie mówiłem o tobie xd jadę autem, i mogłem coś źle napisać. Chodziło mi że nie wziąłbym co ktoś mi pisze za pewnik, sprawdzonym to na necie, i w książce , i dopiero jakbym sprawdził to u siebie był bym pewny. Edytowane 14 Listopada 2023 przez Prepers @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 14 Listopada 2023 1 minutę temu, WBB napisał: A czemuś nie wziął tego z BioBiza... nie ma azotu i można prosto z butelki ponoć też lać 🙂 Można prosto z butelki, a nawet trzeba czasami. @Hulk wymieniamy poglądy 😁 maczka bazaltowa/okrzemkowa jest najlepsza. I nie ma azotu 6% :) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 14 Listopada 2023 @grolsch3 i spokojnie grolsch bez nerwów xd Widziałem twoje rosliny mógłbym się od cb uczyć, jestem amator @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 14 Listopada 2023 @Prepers nie pisz jak prowadzisz 😂 ja naprawdę bez spiny, napisałem tylko co zrobiłeś żeby ich stan się poprawił. Według mnie oczywiście. Ja serio się nie czuje najmądrzejszy. Po dłuższym czasie i analizie wyjdzie dopiero co i jak było. Pozdro 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 14 Listopada 2023 @grolsch3 mam też ziemię okrzemkową.. Jak mam to podawać.. biobloom ma 2% azotu a ten calmag 6% Nie chciałbym dojebać za dużo.. Mam przebarwienia na liściach (widać na fotkach wyżej) I chciałbym z waszą pomocą odpowiednią podać nawozy.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 14 Listopada 2023 @grolsch3 trafiłeś z światłem, i zapotrzebowaniem pokrywa się z tym co wyczytałem na necie, światła nie zmieniałem dostają powyżej dawki na niedobory cal-magu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 14 Listopada 2023 @Prepers nie podniosłeś lampy? 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 14 Listopada 2023 @grolsch3 jest tyle samo od szczytów co wcześniej, a podnosiłem tylko jak rosły @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 14 Listopada 2023 @Hulk co do płynnych masz na forum mistrza Zieleni i nie znam go osobiście ale powierzył bym mu to pytanie w ciemno. Jakbym był Tobą to poszedłbym w ziemię okrzemkowa po prostu. @Prepers to źle musiałem spojrzeć, albo coś mi się wątki pojebały 😂 sorry za spam. Trzymajcie sie cieplutko 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 14 Listopada 2023 Skład calmagu oraz ziemi okrzemkowej.. Biobloom daję do każdego podlewania według tabelki producenta tylko trochę większa dawka przy tych dwóch co miały przeżółknięcia na liściach.. Jak mam to połączyć żeby nie wyszedł syf? Bez spamu już proszę tylko konkretne porady bo jutro albo pojutrze mam kolejne podlewanie i chciałbym wdrożyć..na pewno ziemię bo mam te kurestwo w glebie 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach