wadim25 1 Napisano 10 Października 2023 Cześć wszystkim.Chcialem zapytać ,czy moja roślinka jest gotowa do zbioru.Zalaczam zdjecia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 10 Października 2023 @wadim25 wydaje się że nie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Października 2023 (edytowane) @wadim25 zrob zdjęcie makro topa z bliska 2-3cm zeby było widać trichomy. Ewentualnie jak masz lupę to pooglądaj trichomy w jakim są stadium, jeżeli mleczne możesz ciąć, lub czekać na bursztyn tak w 30%,wtedy bedzie palenie mocniejsze. Edytowane 10 Października 2023 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wadim25 1 Napisano 10 Października 2023 Dziękuję za odp.Lecz dodam zdjęcie bo jestem początkujący... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,320 Napisano 10 Października 2023 @wadim25 mleczne sa, jak masz warunki to jeszcze trzymaj ze 2-3tyg @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wadim25 1 Napisano 10 Października 2023 Dni są ok.Ale za dwa dni noce już mają być mniej niż 10stopni... Mogą być cieplejsze,ale wierzyć pogodzie... I jeszcze,czy to że wszystkie włoski są brązowe jest ok? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 10 Października 2023 scinaj zanim ktoś za cb zetnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,332 Napisano 10 Października 2023 Jak włoski robią się brązowe to oznacza że zbliża się kosa. Trichomy wyglądają na mleczne. Wygląda na dojrzałą pannę.Jak nie chcesz czekać to rób kosę. Chociaż osobiście bym poczekał🙃✌️. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wadim25 1 Napisano 10 Października 2023 Wszystkie są brązowe... Chętnie bym poczekał.Ale w nocy ma być mniej niż 10stopni.Nie chcę jej stracic A Panna jest deluxe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,332 Napisano 10 Października 2023 Temperatura taka że jeszcze nie musisz się obawiać. Bardziej martwił bym się o plechę. Obserwuj.Masz obawy. Tnij 🔥✌️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wadim25 1 Napisano 10 Października 2023 Dziękować👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,332 Napisano 10 Października 2023 Z fartem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wadim25 1 Napisano 10 Października 2023 I wzajemnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,332 Napisano 11 Października 2023 @wadim25 i jak te kolby wyglądają? Pzdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wadim25 1 Napisano 11 Października 2023 Daj znać zanim całkiem spierdole.Dzieki Chyba załapałem juz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,332 Napisano 11 Października 2023 Gitara. Aż się oko cieszy👏👍 Dobre suszenie i za tydzień palisz swój jazz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wadim25 1 Napisano 11 Października 2023 Dziękuję Tobie za pomoc.Nawet,nie wiem ,jak się odwdzięczyć... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,332 Napisano 11 Października 2023 Spoko mordo✌️ od tego jest to forum. farcika życzę 👊 Wysuszysz i do sloiczka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wadim25 1 Napisano 11 Października 2023 Powiesiłem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 11 Października 2023 @wadim25 minusowej temperatury nie ma się co bać, to nawet na plus tak Ci powiem. Problemem na out jest wilgotność bo plecha wjeżdża i chuj, po plonach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach