Gość Napisano 9 Października 2023 Zgłosili byście na psy w ramach zemsty złodzieja, gdybyście byli pewni na 100% kto wam ukradł i znali byście tą osobę bardzo dobrze od lat i wiedzieli byście dodatkowo, gdzie suszy te zagrabione szczyty? Czy odpuscili byście? Myślę o tym, żeby napisać list do tego padalca w taki sposób aby na mnie nic nie wskazywało i podać blef, że mam ich nagranych na fotopulapce i jak nie chcą się tłumaczyć, to niech płacą jakiś szmal. Co wy na to? Odpuścić padalcowi? Bo chodzili i szukali spota od maja i w końcu znaleźli i rozroba nie wchodzi w grę, bo wyrok za pobicie to już nie te lata, żeby sobie elegancko siedzieć beztrosko i zwiedzać kryminały. Gdyby to było z 10-15 lat wcześniej, to poświęcił bym te kilka lat ale zepsuł bym padalca jak nakrecanego króliczka. Teraz to chooj w ryj... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 9 Października 2023 @Jerzy Zgłoś :D Kiedyś był typ, jaki zgłosił własną matkę , bo mu krzaki wywaliła na gnojówkę. Zadzwonił na matkę na policje , że mu krzaki ścięła i wyrzuciła, było to w wiadomościach, więc nie ściemniam, ale to trzeba mieć w głowie, jakąś alternatywną rzeczywistość, jaka nie dotyczy Polskiej rzeczywistości i prawa, chłopa zamknęli , matce nic nie zrobili. :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Października 2023 @Zielone krainy Matke zgłosić, to łeb uciąć od razu i to zardzewialym brzeszczotem.... Widzę, że zrozumiałeś, że zadzwonił bym i powiedział, halo...ukradli mi krzaki, ta? Chyba tak to zrozumiałeś ale można to zrobić tak, żeby nie zrzucić winy na siebie, wcale nawet nie wspominać o scietych krzakach, tylko o dziwnym ziolowym zapachu z piwnicy pod blokiem. Ale przemyslalem sprawę i wbijam w chuj. Kilka dni temu widziałem na monitoringu, że był tam w nocy jakiś samochód i przez ok godzinę tam siedzieli, co najmniej 4 osoby, bo było widać jak na zapalonych światłach wysiadali z samochodu, podejrzewam, że była to policja i zakladali fotopulapki, padalec na ciśnieniu poszedł, ściął co lepsze i dał długą i zapewne sam się wjebal na minę, odsiedzi za mnie kilka miesięcy sankcji i gitara będzie. Za kilka dni będę wiedział czy moje przypuszczenia się sprawdziły. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 10 Października 2023 @Jerzy ja bym odpuścił i patrzył na rozwój wydarzeń, jak ściął to Ty możesz odetchnąć z ulgą i następnym razem przygotować i miejscowe i warunki lepsze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Października 2023 Prawo ulicy mówi jasno ten kto doniesie łamany kończy w lesie " spejson" 💪🔨🔨🙈🙉🙊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiquidSoul83 10 Napisano 10 Października 2023 Jak masz pewność to weź mu najebaj szpiców i się oduczy złodziejstwa. Tylko tak będziesz miał satysfakcję i ulgę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 10 Października 2023 Jak mu najebiesz to Cię sypnie w razie czego, że to Twoje. A poza tym będą wiedzieć ziomki kogo obserwować następnym razem bo im znowu wyhodujesz..... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Października 2023 8 godzin temu, Pablo 1988 napisał: Prawo ulicy mówi jasno ten kto doniesie łamany kończy w lesie " spejson" 💪🔨🔨🙈🙉🙊 Prawo ulicy jest takie, że diler dilera zgarnia z planszy za pomocą funkcjonariuszy, gangus gangusa sypnie jak mu zagraża itp rzeczy. Co nie wyklucza faktu, że brzydza mnie donosy i już po 2 w nocy odrzucilem taką możliwość. 6 godzin temu, WBB napisał: Jak mu najebiesz to Cię sypnie w razie czego, że to Twoje No właśnie...lepiej się przyhamowac i pierdolic ten scenariusz, na następny rok ich zalatwie w jakiś cichy sposób,, posadze tylko wabiki w tym samym miejscu i podszkole się z chemii. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Października 2023 Ja tam na dilerów mam wyj333b co nie zmienia faktów ze cie wyj3bali z krzaków jak wiesz którzy to , to sprawe załatwiasz w bardzo prosty sposób wiesz jaki eloo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Października 2023 Wyjebali mnie z krzaków bo chodzili od początku maja, po tych jebanych zaroslach wszędzie i czasami czułem się obserwowany mimo iż chodziłem tylko nocą. Dzień i noc te kurwiszony struzowali przed moim domem na zmiany, czasami wychodzilem na sad i machalem im, bo wiedziałem, że tam są...to nie są przypadkowi złodzieje, tylko persony z którymi kiedyś straciłem 15 lat swojego życia, nawet jak się już z nimi nie spotykam od wielu lat, to i tak wiem co myślą, to tak jak matka podswiadomie czuję co dzieję się jej dziecku 20 km dalej. Przypadkowego złodzieja można a nawet trzeba olac ale nie takie coś. Jestem cierpliwy i pamietliwy, dzisiaj się cieszą ale w przyszłości będą cierpieć za ten swój kurwjanizm. Pozdrawiam wszystkich i oby was to nigdy nie spotkało. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach