WymiataczMega 2,344 Napisano 2 Listopada 2023 @Prepers duże różnice są. Jaka roślina,warunki,geny itd Musisz być elastyczny jak guma w majtkach😉. na następny grow będziesz miał już praktykę to sprawniej pójdzie. Wyjeb na auto. Sam bądź panem! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 2 Listopada 2023 A to dla wszystkich tych co zaczynają, wcześniej wyczytałem że przelanie jest dużo gorsze jak przesuszenie, i cały czas miałem dużo stresu, skoro przelanie hamuje wzrost nawet na tydzień, to polecam podejść do sprawy moja metodą ważenia doniczki, i metodą jak nie jesteś pewien czy już, to nie już tylko jutro, po przesuszeniu dwóch roślin stwierdzam że może straciły kilka godzin, ale to tylko moje zdanie i spostrzeżenie. Pozdro, i buch z wami @WymiataczMega mordo fajnie mi się prowadzi ogródek, sezony chce dopiero od nowego roku, najpierw przebuduje grow boxa na około 2.5m2 wkładam lumatek 600w Zeus pro dokładam cos jeszcze, i robię weg 8/12 tyg royal runtz, i sweet zz. Idę z tematem na ostro 6 roślin, tylko muszę doczytać jakie rozmiary boxa pod takiego Wega, i ogólnie chce mieć możliwość wykorzystania maksymalny potencjał rośliny, żeby reszta została tylko w moich rękach, a topy były duże i twarde jak głaz xd 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,344 Napisano 2 Listopada 2023 @Prepers teraz też mam auto 3 sztuki. Na święta robię zapas.ostatki zacząłem opracowywać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 2 Listopada 2023 @WymiataczMega @WymiataczMega Pal@WymiataczMega mam jeszcze nasion na 3 planty po 6 roślin automatów, więc trochę doświadczenia też lykne, a szkoda spierdolic tak długiego Wega @WymiataczMega i jak klepie? Gorilla cookies to wiem że jedno z najlepszych automatów, miałem okazję palić od pasjonata uważam że jest dużo lepszy jak nie jedna sezonowka @WymiataczMega co robi ten Durex na tle tych pięknych kobiet xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,344 Napisano 2 Listopada 2023 @Prepers klepie dobrze🫠. Wyliczyłem że do następnej kosy styknie. Zonk. Zawsze mało 🤦. Durex wjebał się w kadr. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 2 Listopada 2023 @WymiataczMega Byku a jak +/- liczyć plon z 2.25m2 8tyg Wega wiem że to zależy od wielu czynników, ale chcę zaspokoić swoje, i żony zapotrzebowanie, a 4/5 miesięcy to jednak długo, i muszę to jednak rozplanowac xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Listopada 2023 @Prepers Trzymaj poczytaj sobie jest też jakąś tabelka https://www.**************/blog-konopie-indyjskie-a-jakosc-wody-cz-2-ppm-ec-n298#:~:text=Dla konopi indyjskich optymalny poziom,w przybliżeniu 1000-1100 ppm. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,344 Napisano 2 Listopada 2023 2 g na w mocy lampy @Prepers na przykład ✌️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 3 Listopada 2023 @WymiataczMega Ale akcja chyba każda innaczej będę musiał podlewać xd czekam na super pk co poleciles, a teraz niedobór azotu mi dokucza chce zwiększyć dawki bio blooma i top maxa do 100% z tabeli czy to dobry pomysł skoro widzę niedobory? I na jednej widzę trochę mniejsze poprostu liście zbladły @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,344 Napisano 3 Listopada 2023 @Prepers to od tego płukania pewnie. Wygląda jak by przelana była. Nie wiem czy 100% dawki nie za szybko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 3 Listopada 2023 @WymiataczMega Pomogło, i zaszkodziło, ale dam im narazie około 60% dawki albo 70 @WymiataczMega przelana nie jest, wygląda jakby zabaorbowala azot z dolnych partii liści góra jest zdrowa może lekko jaśniejsza teoretycznie mógłbym ją już podlać, a praktycznie zrobię to o 22 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,344 Napisano 3 Listopada 2023 @Prepers dokładnie i z podlania na podlanie zwiększaj o 10% żeby dziewczyny dobrze rozkręcić 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 3 Listopada 2023 @WymiataczMega dzięki byku jesteś pomocny, jestem przez to pewniejszy w swoich decyzjach, a nie jak cipka "a może to, a może to" mniej kombinuje @WymiataczMega pokazywales co palisz teraz, to patrz tu na samej wodzie Chocolate haze autorska odmiana niemiaszka outdoor I z tego co pamiętam Black devil Obie mają taki potencjał że szok, po wyglądzie topów żart, budowie również, ale zapach, i o dziwo moc jestem w szoku że tak może wyrosnąć na samej wodzie. Chocolate haze jak to nazwał mogę mieć nasiona, i spróbuję to do namiotu wjebac. Wali takim dieslem, z nutką czekolady i może coś w stylu lodowym @WymiataczMega gość pali z liśćmi, i w szoku jestem że to też może smakować, ale osobiście do wiader obieram z ubrań @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,344 Napisano 3 Listopada 2023 @Prepers Wyliczyłes ile towaru π razy oko wyjdzie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 3 Listopada 2023 @WymiataczMega w sensie mi teraz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,344 Napisano 3 Listopada 2023 @Prepers tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 3 Listopada 2023 @WymiataczMega tak liczyłem liczę około 250g jak banana purple punch zbytnio pokarana światłem nie będzie, a liczę od 200 jak dobrze pójdzie, rośliny wiążą sporo topów, i jestem dobrej myśli, a czuje że jakbym miał lepszą wiedzę liczyć mógłbym zacząć od 300 z tych 6 na luzie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,344 Napisano 3 Listopada 2023 @Prepers też lubisz wiadra? To jaranie jest suche? Też w de zamieszkujesz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 3 Listopada 2023 @WymiataczMega @WymiataczMega te jaranie jest podczas curringu, i tak też mieszkam w de, tu masz zdjęcia po których myślę że jest jasny niedobór azotu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,344 Napisano 3 Listopada 2023 Tymi dolnymi lisciami bym się nie przejmował. Już bym liczył ile ± topów będzie 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach