Resio666 666 Napisano 28 Grudnia 2023 No ładnie dojebany zbiór 💪🔥 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 28 Grudnia 2023 Ja jestem z tych co tylko waga i waga.... więc czekam niecierpliwie na wagę suchego 🙂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 28 Grudnia 2023 (edytowane) Dziękuje Panowie. 🤍 Ważyłam też wczoraj mokre, każdy krzaczek osobno, macie jakieś swoje typy? Ktoś chce strzelić ile w sumie było? I od tego wyniku mam odjąć 80%? A co z łodygami, one tez są uwzględnione w te 80% czy tylko woda? Edytowane 28 Grudnia 2023 przez Lady Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 28 Grudnia 2023 Ponawiam też pytanie z wczoraj jeśli ktoś wie... Czy uciętego topa da się jeszcze zapylić? Bo tak na logike to chyba nie... 🙄🤷♀️ ale na tym swiecie to ciągle mnie cos zadziwia i szokuje także wiem, ze nie ma rzeczy niemożliwych... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 28 Grudnia 2023 @Lady Green raczej Frankensteina nie będzie 😄 Zajebiście dużo tego wyszło 🙂 ile w końcu było doniczek? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 28 Grudnia 2023 @Mr.Green na mocy tez nie stracą? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 28 Grudnia 2023 Jak jest mało łodyg to wystarczy mokre podzielić przez 4. U mnie było teraz troszkę więcej łodyg to wyszło jeszcze mniej niż podzielone przez 4. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 28 Grudnia 2023 @WBB jakbym podzieliła na 4 to by wyszlo sporo więcej niz zakladał producent mamy nasionek 🤔 no ale tych łodyg troche jednak tam mam. 14 minut temu, Mr.Green napisał: Zajebiście dużo tego wyszło 🙂 ile w końcu było doniczek? 4 małe około 4l i 5 dużych 11l. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 28 Grudnia 2023 @Lady Green a ile wychodzi jak podzielisz przez 5? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 28 Grudnia 2023 @WBB mniej 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 28 Grudnia 2023 @Lady Green bardzo kozacko to wygląda 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,332 Napisano 28 Grudnia 2023 @Lady Green 600 g👍 patyki pewnie puste w środku to nie będą dużo ważyć . Ile jest według twoich wyliczeń? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 28 Grudnia 2023 @WymiataczMega poniżej waga mokrych, po otrymowaniu, przed powieszeniem. 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,332 Napisano 28 Grudnia 2023 @Lady Green ponad 600🔥 3282×20%=656,4 tak mi wychodzi. O ile dobrze liczę 😅 U Ciebie ile wyszło? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 28 Grudnia 2023 A idź Pani w chuj.... o 20cm większy namiot i 3 razy więcej tematu 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 28 Grudnia 2023 @WBB @WBB Ale lampka troszkę mocniejsza no i wiesz pewnie lepszy gen 😄 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 28 Grudnia 2023 @WymiataczMega chyba tyle samo, nie pamiętam dokładnie. Godzinę temu, WBB napisał: A idź Pani w chuj.... Twoje koleżanki w życiu realnym pozwalają Ci na takie żarty w swoim kierunku? Nie żebym jakąś sztywniarą była... chyba... 🤔 ale moi koledzy na szczęście tak do mnie nie żartują... 🤷♀️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 28 Grudnia 2023 @Lady Green no ze 3 bym znalazł co tak lubią 🙂 Nie gadaj, że znowu focha chcesz strzelić.... przecież nic nie zrobiłem 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 28 Grudnia 2023 @WBB dzieciaku... proszę tylko abyś na przyszłość ważył też i słowa, przynajmniej w stosunku do kobiet, wypowiadane publicznie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 28 Grudnia 2023 Jakie to wszystko wrażliwe tutaj 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach