WymiataczMega 2,102 Napisano 17 Listopada 2023 @Adrianosiku elo. Ile już kwitną ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 18 Listopada 2023 W wrześniu wykielkowały, dwa tygodnie po wykiełkowaniu większość zaczeła kwitnąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Listopada 2023 Jak trichomy? Powiem Ci ze ten wertikalbox prezentuje się konkretnie 💥👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 20 Listopada 2023 @WBB już przegrałeś tą flaszkę, tylko jeszcze o tym nie wiesz @Pablo 1988 trucht mętne, dzisiaj wodę daje 6 rosliną 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 20 Listopada 2023 84 dzień od pestki, właśnie przestawiłem na wodę, planuje za tydzień kosa, topy mocno zbite źemisto piepszowy zapach,.podobai się, niewiem ile najdłużej mogą rosnąnć automaty ale dwie sztuki zdecydowanie puźniej dojdą do kosy 3 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Listopada 2023 Od chuja towaru będzie soczyste bobsztyle 😁🪴Pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,304 Napisano 20 Listopada 2023 @Pablo 1988 Hydro ma największą przewagę jeżeli chodzi o tuczenie topów 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,389 Napisano 21 Listopada 2023 @Adrianosiku Daj nam proszę wynik potem, chciałbym wiedzieć ile towaru wyjeżdża na raz z laboratorium Dextera @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 21 Listopada 2023 @Prepers na pewno dam znać ile będzie, 😉 z poprzedniej uprawy tylko sezonówki wyszło około 450g suchego, 10 tydzień kwitnienia chyba za długo? wczoraj dałem ma wodę, nie jestem pewien czy rośliny zakończyły tryb życia czy nie, nie jestem expertem od automatuw, 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,389 Napisano 21 Listopada 2023 @Adrianosiku Takie dwa wertikale i na własny użytek starczy 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 21 Listopada 2023 Po prawej trichomy przeźroczyste czasami tylko brązowe,.po prawej jak by trichomów było bardzo niewiele a te co są są przeźroczyste @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 21 Listopada 2023 @Prepers szacuje na 70dni by mi starczyło @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,389 Napisano 22 Listopada 2023 @Adrianosiku No, a co ile zbierasz automaty +/-? xd Jakby zabrakło zostały by lufy do opalania 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 22 Listopada 2023 @Prepers cięzko mi powiedzieć bo to moja pierwsza automatyczna uprawa od wielu lat. Już z 7lat temu tak się ustawiłem że palenia nigdy mi nie brakuje mimo tego że nie kupuje 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 22 Listopada 2023 86 dzień od nasionka hewerest 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 22 Listopada 2023 Roślina nr 2 zapach zapach delikatny cytrus 4 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 22 Listopada 2023 @Adrianosiku Ładna lawendna, jak chodzi o kolorystykę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 22 Listopada 2023 Nr 3 do kosy 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,102 Napisano 22 Listopada 2023 @Adrianosiku łoo cię huj masne! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,389 Napisano 23 Listopada 2023 @Adrianosiku Czarodzieju cóż to za urok rzuciłeś na swą lampę, gdyż moje oczy osleply blaskiem mlecznych trichomow, oraz tłustych bobów czarnoksiężnika. Są dokładnie tak ciężkie jak cyce murzyńskich niewiast które klaply na brzuch pod swoim ciężarem. Mistrzu co to za czary ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach