GrowerX69 0 Napisano 28 Sierpnia 2023 Cześć Pod lupą trichomy mleczno-bursztynowe (przewaga mleka), a liście powoli żółkną. Wszystko mi podpowiada żeby robić kosę, ale zastanawiam się czy topy jeszcze trochę nie napuchną. Podpowie ktoś co robić? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 28 Sierpnia 2023 @GrowerX69 a ile kwitnie już? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrowerX69 0 Napisano 28 Sierpnia 2023 (edytowane) @Tester Nie wiem dokładnie, ale jakoś przełom czerwca/lipca zaczęła kwitnąć Edytowane 28 Sierpnia 2023 przez GrowerX69 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 28 Sierpnia 2023 @GrowerX69 wydaje się że jeszcze powinna napuchnąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 30 Sierpnia 2023 @GrowerX69 trzeba lupę kupić i trychomy obejrzeć Ale ja bym jej dał jeszcze z 2-3 tygodnie żeby dojrzała Sory z lupą nie doczytałem Ma dużo azotu dlatego topy słabo puchną @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrowerX69 0 Napisano 1 Września 2023 @Glut78 @Tester Odnośnie ścinki, jeśli roślina ciagle wypuszcza nowe włoski to znak, żeby jeszcze dłużej nią trzymać? I poleciliście mi żebym jeszcze trochę potrzymał, ale czy przez ten czas trichomy nie zrobią się w całości brązowe? Mam dylemat 😀 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 3 Września 2023 @GrowerX69 z tymi włoskami zależy, jak na początku kwitnienia jest to wiadomo że tworzy dużo włosków, Twoja już jest w zaawansowanej fazie kwitnienia. Triochomy zmieniają z czasem kolor, niektórzy hodowcy ścinają przy mlecznych. Ile Ci już kwitnie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrowerX69 0 Napisano 3 Września 2023 @Tester 70 dni to napewno, ale mysle ze nawet jakies 80. Straciłem rachube @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 3 Września 2023 @GrowerX69 powinna być gotowa 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 3 Września 2023 @GrowerX69 zależy kto co lubi😅, ja czekam do pełnego bursztynu, tylko dwa razy dziennie oglądam czy bananów nie ma 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach