growwerrrrrrr 2 Napisano 27 Sierpnia 2023 Witam, osoby co się tu zgromadziły były od setek tysięcy lat lub są przywołuję was do tablicy w ramach zaistniałej sytuacji muszę wam powiedzieć że mam budżet 700zł zapytacie i co z tym a tu was mam bo szukam lampy dobrej do 700zł i by miała takie regulowaną moc wszystkie wypowiedzi mile widziane koteczki i haszyczki : ) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 27 Sierpnia 2023 Powiedz najpierw mordeczko jakiego masz boxa, wymiary podaj bo bez tego to nikt nic Ci nie pomoże. Jak szukasz coś budżetowego to na pewno panel cree ale najpierw daj wymiary @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
growwerrrrrrr 2 Napisano 27 Sierpnia 2023 @mirecki mordeczko wymiary są proste 70 x70x160 oraz 3 gal donice @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiraiiNikki 463 Napisano 27 Sierpnia 2023 @growwerrrrrrr Mars Hydro TS 1000 Full Spectrum LED Grow Light 150W będzie w sam raz moim zdaniem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
growwerrrrrrr 2 Napisano 27 Sierpnia 2023 @MiraiiNikki dziękuję za wypowiedź na pewno wezmę ją pod uwagę też czekam na kolejne wypowiedzi ludzi w tym @mirecki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
growwerrrrrrr 2 Napisano 27 Sierpnia 2023 @MiraiiNikki tak wgl to tam są lampy tylko po 800-900zł @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiraiiNikki 463 Napisano 27 Sierpnia 2023 (edytowane) @growwerrrrrrr Tu wyjdzie niecałe 800 z wysyłką ^^ brałem już rzeczy ze sklepu Growtent i nie ma lipy. Myślę, że nic lepszego w niższej cenie nie znajdziesz jak to. A te 150W chociaż potrzebujesz. Marsik już jest sprawdzony przez wielu użytkowników tutaj i nikt nie narzekał. i masz już karabinki w zestawie do zawieszenie, a one też z 80 zł za 4 sztuki xd Ewentualny zamiennik: Edytowane 27 Sierpnia 2023 przez MiraiiNikki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
growwerrrrrrr 2 Napisano 27 Sierpnia 2023 @MiraiiNikki ja rolnik obok mrówka ja kupia tretytka i sznurka z obory i dam se dade XD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Sierpnia 2023 @growwerrrrrrr ewentualnie krowie zajebiesz lancuch xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
growwerrrrrrr 2 Napisano 28 Sierpnia 2023 @vego1989 już zajebałem miesiąc temu dla psa i stary się wkur*ił XD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopie_420 11 Napisano 30 Sierpnia 2023 @growwerrrrrrr jak chcesz kupic marsa ts1000 to bierz bezposrednio od producenta tera za 580 zl jest 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach