Gość Napisano 22 Września 2023 @WymiataczMega jak wyglądają trichomy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,367 Napisano 22 Września 2023 7 minut temu, vego1989 napisał: @WymiataczMega jak wyglądają trichomy? Większość mlecznych. Trochę bursztynowych ale i przeźroczyste się trafiają. Zależy od topów. Górne mleczne z dodatkiem bursztynowych, dolne niestety z gdzie nie gdzie przeźroczystymi. Wszystkie liście wiatrakowe zżółkły. "Włoski" 70 % brązowe. Myślałem dłużej poczekać ale niestety. Życie Jutro przygotuję ją do suszenia i zrobię masełko. Wykorzystam to co zostanie i topki co mają słabe trichomy. W niedzielę jak czas pozwoli zrobię ciastka. Pomogą przetrwać do czasu wyschnięcia plonu😁. Słoiczki I saszetki do kiszenia już czekają. Wybrałem 62%. Gramaturą pochwalę się po wysuszeniu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Września 2023 @WymiataczMega mi 62 sisdly dobrze i tylko tych uzywam. w takim razie, smacznego!😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,367 Napisano 23 Września 2023 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,367 Napisano 28 Września 2023 Już część topów mniejszych i średnich się wysuszyła. Wylądowały podzielone w słoikach. Większe topy jeszcze w suszarni. Sorry za foty na leżąco,do góry jajami. Pozdrawiam ✌️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach