Gość Napisano 21 Sierpnia 2023 @WymiataczMega wg. Zaleceń producenta xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,335 Napisano 21 Sierpnia 2023 Haha🤦 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,335 Napisano 24 Sierpnia 2023 (edytowane) Pierwsza dawka pk dzisiaj zapodana. Ale się jaram☺️ Edytowane 24 Sierpnia 2023 przez WymiataczMega @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,335 Napisano 29 Sierpnia 2023 Witam mordeczki. 2 tygodnie do ścinki 😁 mi zostały. Moje pytanie brzmi czy nadal dozować pk(topki są nabrzmiałe i lepkie) czy już samą wodą podlewać? Pozdrawiam 3 minuty temu, WymiataczMega napisał: Witam mordeczki. 2 tygodnie do ścinki 😁 mi zostały. Moje pytanie brzmi czy nadal dozować pk(topki są nabrzmiałe i lepkie) czy już samą wodą podlewać? Pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Sierpnia 2023 @WymiataczMega ja bym powiedział że więcej jej trzeba niz 2tyg.ilenjuz kwitnie co to za odmiana? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,335 Napisano 29 Sierpnia 2023 (edytowane) 5 tydzień. To jest c99. 5 minut temu, WymiataczMega napisał: 5 tydzień. To jest c99. Szczyt na 4 pięści Edytowane 29 Sierpnia 2023 przez WymiataczMega Pomyłka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,335 Napisano 5 Września 2023 Witam ponownie. Da się coś wyczytać z tych fotek? Dużo azotu ma. Liście na końcówkach usychają. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Września 2023 @WymiataczMega wydaje mi sie ze jeszcze chwile, ale nic nie podpowiemy bo nie widac trochomow. Zrob makro zdjęcie topa z odległości 2-3cm bądź lupą. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,335 Napisano 5 Września 2023 Thx.Ściągnąłem jakąś lipną apke lupy ale słaba jest. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Września 2023 @WymiataczMega w teleofinie możesz mieć makro opcje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,335 Napisano 5 Września 2023 Sprawdzałem, nic nie mogłem znaleźć. Aparat w telefonie 50mp. Może lipny ze mnie fotograf 😉 Idę jeszcze popróbować. Najpierw intoksykacja 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,335 Napisano 8 Września 2023 Siemanko. Chyba troszkę lepsze te zdjęcia. Pzdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Września 2023 @WymiataczMega niewiele lepiej ale lepiej 😉Mpim zdaniem potrzebuje jeszcze z 2-3tyg @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,335 Napisano 8 Września 2023 Thx. Czyli muszę podwiązać topy. Nie wiem jak to ugryźć 🤔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Września 2023 @WymiataczMega pokaz ja w całości @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,335 Napisano 8 Września 2023 Mam lipę bo jestem świeżo po operacji kolana. Dlatego takie te zdjęcia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 8 Września 2023 Mocno zielona, nie wyżera się nawet jeszcze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,335 Napisano 8 Września 2023 Mogę podesłać inne jak te nie wystarczą. Ale dopiero wieczorem jak kobieta wróci z pracy. Dodam jeszcze że ona będzie to robić.pozdro 1 minutę temu, WBB napisał: Mocno zielona, nie wyżera się nawet jeszcze Czyli dwa trzy tygodnie, myślę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 8 Września 2023 3 minuty temu, WymiataczMega napisał: Ale dopiero wieczorem jak kobieta wróci z pracy. Dodam jeszcze że ona będzie to robić.pozdro fajnie zabrzmiało 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Września 2023 Pewnie z 3tyg. Podwiaz jak masz do czego, a jak nie to jakieś tyczki na podparcie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach