Glut78 640 Napisano 16 Sierpnia 2023 Witam. Wykorzystując upalną pogodę i to, że u mnie do listopada jest w nocy 10 stopni, wykiełkowałem pestkę opium auto od Divine Seeds 26.07 wyszła Doniczka 26l nawozy - organiks + kompost tee dzisiaj trening „fim” i pierwsze LST Ziemia - 2 części All mix od bio bizz, 2 części mojego kompostu z robakami + TNC MycorrPlus I jedna część ziemi z poprzedniej uprawy 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jeruki 25 Napisano 16 Sierpnia 2023 To najprawdopodobniej dojdzie w październiku jakoś. Powodzenia 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 16 Sierpnia 2023 @jeruki dlatego w doniczce, jak będzie lipa z pogodą to pod lampę wsadzę @jeruki no ja liczę 100 dni od wyjścia z ziemi. To tak jeszcze październik cały, kosa na wszystkich świętych 🤣😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,391 Napisano 17 Sierpnia 2023 W tamtym roku rowniez pokusilem sie o auto mniej wiecej w tym samym czasie. Niestety plony byly marne ze wzgledu na wilgoc i szybka scinke. Jednak rok rokowi nie rowny i byc moze Tobie pogoda dopisze🙂 sam mam obecnie 2 auto + 1 sezonowke, ktore ledwo zaczely kwitna i martwie sie co to bedzie😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 17 Sierpnia 2023 @moonkagliwicee za miesiąc będę miał wolny namiot to najwyżej pod lampę pójdzie, dlatego doniczka Fim trafiony, są 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 20 Sierpnia 2023 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 30 Sierpnia 2023 Proszę się nie śmiać z czerwonej wstążeczki, ale za każdym razem jak wstawiam fotkę roślinki to coś się z nią dzieje za 2-3 dni😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 6 Września 2023 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 6 Września 2023 Wstążka działa? 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 6 Września 2023 @WBB działa 😂🤣 Narazie dobrze idzie, tylko żeby nie zapeszyć😂🤣 Bo automat błędów nie wybaczy😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 11 Września 2023 17 dzień flo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 21 Września 2023 30 dnień flo 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 19 Października 2023 Za tydzień kosa😅 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 19 Października 2023 @Glut78 wygląda bosko ale przejrzyj dokładnie topy bo szkoda palonka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Października 2023 @Glut78 ladnie spuchło 😃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 19 Października 2023 @mirecki u mnie jest jeszcze w nocy 10 stopni w dzień 15-20. Pogoda jak w lecie😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 24 Października 2023 Skoszone😅 273g mokrego Teraz zobaczę ile pod lampą wyjdzie. 18.10 wyszły z ziemi 4 sztuki😅 @Testerproszę o zakończenie fotorelacji 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach