Gumtree 0 Napisano 14 Sierpnia 2023 Jestem nowy Myślę że dużo tutaj pomożecie 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiraiiNikki 463 Napisano 14 Sierpnia 2023 @Gumtree Elo, Elo. Zapraszamy do zakładania Fotorelacji 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gumtree 0 Napisano 14 Sierpnia 2023 @MiraiiNikki mam pytanie pytanie czy lepiej w doniczkach na polu czy w ziemi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Sierpnia 2023 Siemano @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Sierpnia 2023 @Gumtree witamy i o plany pytamy 😃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gumtree 0 Napisano 14 Sierpnia 2023 @vego1989 plany takie ze od kolegi dostałem nasionka w prezencie i panuje za sadzić w doniczce A tak wgl fajna społeczność @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Sierpnia 2023 @Gumtree ale nasiono i doniczka to nie wszystko. Poczytaj sobie poradniki na forum. Jak założysz fotorelacje to pomożemy😃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 14 Sierpnia 2023 @Gumtree outdor lepiej w ziemi Ale to już w przyszłym roku @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Sierpnia 2023 @Glut78 proste @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach