gugz 0 Napisano 11 Sierpnia 2023 Witam jestem początkujący i chciałem zadać pytanie dotyczące tego co mam kupić i przygotować na mój outdoor @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 11 Sierpnia 2023 @gugz nasiona, nawozy, środki na szkodniki (ślimaki i większą zwierzynę), ziemię jak jest lipna na miejscówce @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xOkoń 8 Napisano 11 Sierpnia 2023 (edytowane) Miejscówka ciężko dostępna, dobrze oświetlona to numer 1, bez tego nawet nie zaczynaj szkoda czasu. Tak samo rośliny wysadzasz na miejscówce jak mają już pare pięter liści, dlaczego? Ślikaki zjedzą Ci nawet łodygę, a po deszczu będziesz ich tam widział setki, nawet jak użyjesz jakiegoś środka na ślimaki. Musisz być sprytny i mieć w głowie to że ktoś to może znaleźć i zawiadomić tych którzy wsadzają nas nawet na 3 lata, czyli tyle samo co ostatnio za gwałt na 8 letnim dziecku... Noś maseczkę na spocie w razie fotopułapki i miej zawsze drogę ucieczki w głowie w razie w, bo nigdy nic nie wiadomo... Poczytaj o nawozach, NIE UŻYWAJ NAWOZÓW ORGANICZNYCH, ile się nasklinałem możesz lać i lać przyjdzie deszcz przyjdziesz na spota a i tak będziesz widział żółte liście... Edytowane 11 Sierpnia 2023 przez xOkoń @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gugz 0 Napisano 11 Sierpnia 2023 @Andi @xOkoń dzięki za informacje jak coś panny będą w szklarni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xOkoń 8 Napisano 11 Sierpnia 2023 @gugz Rzadko ktoś robi to w szklarni, na 100 ludzi znajdzie się 1 kurwa, nie boisz się? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gugz 0 Napisano 11 Sierpnia 2023 @xOkoń u mnie są same ulewy i jeszcze sąsiad który mi zagląda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Sierpnia 2023 @gugz powiedz sąsiadowi że chuj mu w dupe na oudor trzeba uważać mojego kumpla złapali z drona wszystko wiedzieli pokazali mu zdjęcia kiedy był podlewać tak że czasy są jakie są ale roślinki to piękna sprawa z fartem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 12 Sierpnia 2023 @xOkoń on w Holandii mieszka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Sierpnia 2023 @Glut78 to jak ma meldunek to chuja mogą mu zrobic kiedys 3 krzaki mogłeś mieć a teraz nie wiem 5?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 12 Sierpnia 2023 @Pablo 1988 jest legalne, nie ma czego się bać. Nawet jak będzie miał za dużo to za pierwszym razem karzą mu zlikwidować. To nie Polska, że za byle co zamykają @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gugz 0 Napisano 12 Sierpnia 2023 (edytowane) @Pablo 1988 kurwa jak on na psach pracuje Edytowane 12 Sierpnia 2023 przez gugz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Sierpnia 2023 To tym bardziej bezapelacyjnie chuj mu w dupe Masz meldunek? W NL @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gugz 0 Napisano 12 Sierpnia 2023 @Pablo 1988 jak nie znajdzie to bez problemu jak nikt nic nie zauważy a pogoda będzie dobra to szklarni nie będe potrzebował @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 12 Sierpnia 2023 @gugz jak jest policjantem to się go zapytaj ile możesz mieć krzaków @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gugz 0 Napisano 12 Sierpnia 2023 @Glut78 lepiej nie dobra chuj z ogrodem szukam spota @Glut78 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach