plejerone 3 Napisano 10 Sierpnia 2023 Witam. Pierwszy raz będę miał doczynienia z biotabsami i nie wiem co jeszcze do nich będzie mi potrzebne. Mam starter pack i biocanna bio boost. Wiem, że dedykowany do biotabsa jest bio pk 5- 8 ale cena trochę za wysoka dla mnie niestety 😐 polecicie jakieś dobre pk w niższej cenie? Czy to wszystko co będzie mi potrzebne czy coś jeszcze? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 10 Sierpnia 2023 @plejerone BioNova PK 13-14 jak to będzie outdoor to zaopatrz się w dolomit @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plejerone 3 Napisano 10 Sierpnia 2023 (edytowane) Indoor, na out za późno już kolego. Co do bio nova bez sensu używać do organki bio mineralnego nawozu Edytowane 10 Sierpnia 2023 przez plejerone @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 10 Sierpnia 2023 @plejerone to może ATAMI BIO-BLOOMBASTIC 100ML @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plejerone 3 Napisano 10 Sierpnia 2023 (edytowane) A ciekawi mnie pewna rzecz. Jeżeli przy biotabsach nie muszę regulować ph to robiąc roztwór z ATAMI nie muszę regulować ph roztworu zgadza się? Jakie pk jeszcze polecicie z własnych doświadczeń? Edytowane 10 Sierpnia 2023 przez plejerone @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 10 Sierpnia 2023 Ten BioBloombastic 37.40zl za 50ml jest. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plejerone 3 Napisano 10 Sierpnia 2023 Miałem go kiedyś i starczył mi na jedną uprawę 4 rośliny dosyc drogi jak za 50 ml. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiraiiNikki 463 Napisano 10 Sierpnia 2023 (edytowane) @plejerone Zdecydowanie polecam Compost Tea od Biotabsa 8 dyszek niestety ale wartooo i starczy na długo ;). Edytowane 10 Sierpnia 2023 przez MiraiiNikki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plejerone 3 Napisano 10 Sierpnia 2023 Compost tea to pk tak? Tylko nir miałbym czym napowietrzac 😐 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach