Góral 294 Napisano 14 Września 2023 @vego1989 jeśli ma się to przekładać na moc palenia ja poczekam ten tydzień 😉😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 14 Września 2023 @vego1989 za tydzień może już być sporo bursztynu 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 294 Napisano 14 Września 2023 41 minut temu, Mr.Green napisał: @vego1989 za tydzień może już być sporo bursztynu 😛 Jak dla Mnie pasuję Żony nie będę miał w domu i nie będzie mówiła że znowu jej jebie w domu 🤣🤣🤣Więc ścinka jak znalazł 😉😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 14 Września 2023 @Góral twoja decyzja. Możesz ścinać lub poczekać. 🙂 Ja właśnie niespodziewanie robię kosę u siebie Trochę późno ale chuj 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 294 Napisano 14 Września 2023 @Mr.Green A czy jeśli tych bursztynów będzie więcej to ziółko będzie miało większą moc? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 14 Września 2023 @Góral gdy pojawia się bursztyn to zaczyna się degradacja THC i pojawiają się inne kannabinoidy. Takie jak CBD. Towar klepie ale bardziej zamula w skrócie 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 294 Napisano 15 Września 2023 Tak na oko ile myślicie że z tego wyjdzie? Dzisiaj je Szczygłem ale nie scinalem bo do pracy bym nie zdarzył chyba nic roślinie nie będzie? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,071 Napisano 15 Września 2023 Kurde, trymowania w donicy jeszcze nie probowalem 😅 Ostatnio mi baba przerwała jak się zabrałem do ścinki i też zostawiłem takie porozbrajane z drutów i podpórek i poza boxem musiały czekać... nic im nie bedzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Września 2023 @Góral @Góral @Góral myślę że ok 70 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 294 Napisano 15 Września 2023 7 minut temu, WBB napisał: Kurde, trymowania w donicy jeszcze nie probowalem 😅 Ostatnio mi baba przerwała jak się zabrałem do ścinki i też zostawiłem takie porozbrajane z drutów i podpórek i poza boxem musiały czekać... nic im nie bedzie Widziałem gdzieś filmik i zrobiłem tak samo tylko w chuj roboty przy tym nie wiedziałem że to takie czasochłonne 1 minutę temu, vego1989 napisał: @Góral @Góral @Góral myślę że ok 70 😉 Jak tyle będzie z jednego krzaka będę w chuj zadowolony ale się okaże jak to wyjdzie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 15 Września 2023 @Góral 78 Możesz ją tak zostawić na dwa dni w boxie nawet. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 294 Napisano 15 Września 2023 @Mr.Green tak zrobię 😉😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,188 Napisano 15 Września 2023 65 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 66 Napisano 16 Września 2023 Myślę że 70 będzie 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 294 Napisano 17 Września 2023 (edytowane) Zauważyłem że dużo nowych brązowych włosków wyrosło,ale jutro ścinka i suszenie chyba że mogę to jeszcze przetrzymać ale przypomnę w piątek było trymowanie w doniczce?? Edytowane 17 Września 2023 przez Góral 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 17 Września 2023 @Góral ja bym ciał 🙂 ja akurat nie lubię przedłużać 🙂 Pokaż ją w całości jak możesz. Ogólnie przydało by się lepsze zdjęcie trichomow, jednak widać że bursztyn już się pojawia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 294 Napisano 18 Września 2023 @Mr.Green To zdjęcie w całości 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Września 2023 @Góral tnij susz i ciesz się zbiorami 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 294 Napisano 18 Września 2023 Godzinę temu, vego1989 napisał: @Góral tnij susz i ciesz się zbiorami 😁 Dzisiaj wieczorem tnę i suszę w boxie Już nie mogę się doczekać aż zjaram pierwszego blanta z mojej pierwszej uprawy ☺️☺️☺️☺️Do usłyszenia ludziska 👊👊👊 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Września 2023 @Góral fajnie 😁Nie testowałeś jeszcze wcześniej jakiegoś sampla? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach