Góral 297 Napisano 4 Sierpnia 2023 WItajcie ludziska jestem tutaj nowy 😉 Myślę że dużo tutaj pomożecie.Pozdrowionka😉😉😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Proy_18 40 Napisano 4 Sierpnia 2023 (edytowane) Cześć, miło tu widzieć nowych ludzi ;) Myślę że pomożemy Edytowane 4 Sierpnia 2023 przez Proy_18 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolbertus 255 Napisano 5 Sierpnia 2023 7 godzin temu, Góral napisał: WItajcie ludziska jestem tutaj nowy 😉 Myślę że dużo tutaj pomożecie.Pozdrowionka😉😉😉 Siemandero. Od tego jesteśmy. Aby pomagać. 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Sierpnia 2023 Siemano auuu jebac biedę 🙊🙈🙉💣🧨💚 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 5 Sierpnia 2023 @Góral a witojcie panocku😅 @Pablo 1988 pić, pierdolić, nie żałować… bida musi pofolgować @Góral Ty z pod samiuchnych Tater?😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 5 Sierpnia 2023 Niestety nie z pod Tater 🤣🤣🤣Ale Świętokrzyskie 💪💪💪 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sirpotato 83 Napisano 6 Sierpnia 2023 @Góral Witamy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dam1995 11 Napisano 6 Sierpnia 2023 W dniu 04/08/2023 o 23:13, Góral napisał: WItajcie ludziska jestem tutaj nowy 😉 Myślę że dużo tutaj pomożecie.Pozdrowionka😉😉😉 @Góral siemanko witam 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 790 Napisano 6 Sierpnia 2023 Siema @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach