Monako 790 Napisano 11 Października 2023 @Udyr ale Canna Cure nie jest specyfikiem który zapobiega jak jest problem tylko zabezpiecza by nie było w ogóle problemu i jeszcze działa odżywczo dla rośliny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 11 Października 2023 @Monako nigdy nie miałem problemów z pleśnią. Teraz zwyczajnie będę omijać okres lato- jesień i to załatwi sprawę. Dalej nie widzę powodu do kupowania czegoś co przyda się raz do roku jeśli chodzi o mnie. Jesli używasz to spoko, ja nie widzę zwyczajnie powodu 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czujny87 16 Napisano 11 Października 2023 @WBB widać jaki grower któremu wchodzi pleśń pod koniec uprawy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 790 Napisano 11 Października 2023 @Udyr Nie mogę nic powiedzieć negatywnego na CannaCure psikam co tydzien żeby chronić roślinę i nawet jednego robaka nie miałem a jeszcze plus tego ze szybciej rośnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 11 Października 2023 @Czujny87 dzięki za konstruktywny komentarz, wiele wniósł do tematu ✌️ 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 11 Października 2023 @Monako może od tego psikania była herma.. ??? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 11 Października 2023 25 minut temu, Czujny87 napisał: @WBB widać jaki grower któremu wchodzi pleśń pod koniec uprawy Oj czujny, czujny.... rozbiles bank 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Października 2023 @Udyr tak czy siak coś zbierzesz. Oczywiscie bedziemy vzekac na kolejne FR!🤜🤛🤘 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 11 Października 2023 @Udyr Jak już jesteśmy przy tym jakim jesteś growerem heh to miałbym do Ciebie pytanie bo wiem że jesteś ogarnięty w tym temacie. Mianowicie mam wyciąg tajfuna podstawowy tam jakiś.. i on ma dwa biegi. Pierwszy bieg to chyba 20w a drugi 32w. Pytanie brzmi czy da się jakoś zredukować bardziej moc ? Skręcić go jakoś by był słabszy..? Czy to jest niewykonalne? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 790 Napisano 11 Października 2023 @Mr.Green @Mr.Green nie sadze by od psikania była herma bardziej sadze od światła które się dostawało do boxa i tez od trzech mocnych treningów 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 11 Października 2023 @Mr.Green jeśli zmniejszysz napięcie poniżej tego w którym pracuje to może się zatrzymać i możliwe ze spalić. A napewno będzie bardzo dziwnie pracować. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 11 Października 2023 @Udyr czyli jebać to 🙂 dzięki bo następne pytanie miało brzmieć czy jak go upośledze to czy to się nie spali heheh 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 11 Października 2023 Wilku pierdol zdanie innych, czy to z szarej czy z pobierania, najważniejsze że dobrze wygląda🙈 Eko widać jebnął dobrą selekcję 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 22 Października 2023 Ścięte w okolicach 80 dnia, wysuszone i trzyma się 62% rh w słoiku. Czas zakończyć tę nierówną walkę. Po pewnych problemach i tak końcowo wyszło 63g + jakiś popcorn. Gdyby nie szara to pewnie 90+ by się zakręciło. Nigdy więcej w małych doniczkach bez butelkowych nawozów. Za szybko papu znika 😄 @Tester można dać do zakończonych ✌️ 2 5 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 22 Października 2023 Topki fajne. Ładne. Kolorowe 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach