jareckyyy 0 Napisano 31 Lipca 2023 ewentualnie jakie byście zamienili a jakie dodali albo usuneli z listy? roślinki które będę sadzić to automaty więc nie wiem czy aż tak dużo potrzebują ale chce być przygotowany na każdą ewentualność PLAGRON MEGA WORM 25L Plagron TerraGrow 1,2 kg Plagron TerraBloom 1,2kg Plagron pk13/14 1,2kg Azofoska 5kg Kurzy obornik 22kg dolomit 10kg perlit 20l Plagron VitaRace 1,2kg Target SuperPlon 30ml Sensi CalMag 250ml chciałbym dodać że jestem totalnym amatorem więc nie wiem jak to wszystko ma wygląda :( @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 1 Sierpnia 2023 @jareckyyy kurzy obornik bym wywalił jak masz azofoske sama azofoska na wzrost wystarczy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 1 Sierpnia 2023 @jareckyyy zestaw jak na out ale to raczej na przyszły sezon już. Jak ma być to na 1 czy 2 rośliny to nie brałbym aż tak duzysz nawozów bo nie przerobisz tego 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 1 Sierpnia 2023 @mirecki to jest na pół hektara Ale przygotował się dobrze @jareckyyy pomyśl o czymś na pleśń, mszyce i inne dziadostwo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach