IridiumXan 12 Posted July 24 No właśnie. Jaki? Royal Queen? Barney's Farm? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tester 1,252 Posted July 25 @IridiumXan to czołowi producenci ale każdemu może się zdarzyć jakaś seria lipna nasion Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
IridiumXan 12 Posted July 25 @Tester Jasne, wiadomo. Nasiona ciężko bezpośrednio sprawdzić ale jeśli byś polecił coś to wg. Ciebie co jest numerem jeden? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tester 1,252 Posted July 25 @IridiumXan nie mam numeru jeden Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
doominik 872 Posted July 25 @IridiumXan Ja ostatnio najlepsze uprawy miałem z nasionami od barney farms, critical od royal queen i green house seeds-lemos skunk i super bud. W taki upał zamawianie nasion to loteria-jak w busie czy paczkomacie poleż za długo to mogą się lekko uprażyż i potem połowa nie wychodzi-już miałęm takie problemy, ze na 100 nasion wyszło niewiele ponad 50 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
cejerowski21 178 Posted July 25 @IridiumXan rqs, barneys, dna genetics, nie ma numeru jeden, każdemu może zdarzyć się lipne nasionko Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
doominik 872 Posted July 25 @cejerowski21 lepiej best chyba pisać z jakiej odmiany od którego producenta wyszło nam najlepiej. mój rekord to barneys farm gorilla zkittlez-1kg zbitych topów z 1.44m2 na lumatek zeus 2.9 600W. Ścinka po 8 tygodniach. Minus jest taki, że rośliny się bardzo wyciągają. poza tym dos-si-dos, lsd i pineapple chunk od nich zawsze mi dobrze wychodzą, poza tym critical od rqs, ostatniobtez big bud od sensi i właśnie mi kecą lemon skunk i super bud od Green house i wyglądają zacnie Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites